Jacobs Ice Coffee - campanie integral romaneasca pe Yahoo! Messenger

Campania media pentru Jacobs Ice Coffee, poarta semnatura Starcom Media si a fost sustinuta, pe langa executiile pentru canalele clasice (TV, outdoor si presa) si de o campanie online, se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Pentru comunicarea efectului racoritor si a gustului deosebit al Jacobs Ice Coffee, agentia a ales sa foloseasca executii speciale menite sa sublinieze atributele marcii si sa le plaseze intr-un context relevant, in functie de profilul vizitatorilor site-urilor pe care a rulat campania.

Ineditul campaniei consta in faptul ca, pentru prima data in Romania, comunicarea s-a produs si pe Yahoo! Messenger. Afinitatea evidenta a acestui canal pentru grupa de varsta 16-29 ani a determinat luarea in considerare a messenger-ului pentru promovarea acestei campanii.

Din datele statistice puse la dispozitie de Yahoo!, numarul utilizatorilor din Romania de messenger este impresionant - aproximativ 2,5 milioane, din care peste 55% fac parte din acest grup tinta.

Echipa Starcom Media care a promovat si care s-a implicat in derularea proiectului este formata din: Serban Goran - Direct Communications Manager, Alexandru Pomana - Creative Planner, Mircea Gheorghe - Business Development Director, Adrian Vladut - Account Manager Kraft.

Din partea Kraft Foods Romania a contribuit la realizarea proiectului Andreea Obilisteanu - Assistant Brand Manager, iar executiile creative au fost supervizate de agentia Scala JWT prin Alexandra Ivan - Account Manager.

Starcom Media este parte a Grupului Starcom MediaVest, cea mai mare retea de agentii media, cu peste 110 birouri in 76 de tari. In Romania, Starcom Media este parte a Leo Burnett Group.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©