Senior Interactive si Wrigley Romania - o noua campanie pe Facebook
Senior Interactive a creat pentru cel mai nou brand al companiei Wrigley`s una dintre primele promotii online integrate in Facebook din Romania. Promotia se desfasoara, in paralel, si pe site-ul brandului www.5gum.ro, Facebook fiind ales drept platforma suport in social media.

“Este pentru prima data in Romania cand un element functional de un asemenea calibru, un mixer virtual, este integrat intr-o pagina de Facebook. Utilizatorii pot performa aici aceleasi actiuni ca si pe site-ul de brand, ramanand totusi intr-un spatiu familiar. E in egala masura un tur de forta in materie de usability cat si o metoda mult mai eficienta de comunicare, dat fiind faptul ca aceasta platforma favorizeaza viralizarea”, a declarat Radu Glont, Client Service Director, Senior Interactive.

In cadrul promotiei, marca Five ii invita pe utilizatorii Facebook sa isi etaleze talentele de DJ mixand o piesa de minim 30 de secunde. Competitia se desfasoara pe pagina de Facebook dedicata brandului si, in acelasi timp, pe site-ul www.5gum.ro, in perioada aprile-mai 2010. Cele mai bune piese vor fi premiate cu console Wii, jocuri DJ Hero sau mp4 playere, iar cei care vor decide castigatorii sunt doi dintre “greii” genului din Romania, DJ Raoul si DJ Rhadoo, secondati de votul publicului.

“Am fost incantati inca de la inceput de propunerea celor de la Senior Interactive de a dezvolta si o componenta de Facebook pentru aceasta campanie. Vrem sa fim aproape de consumatorii Five si credem ca aceasta solutie e una potrivita, pentru ca prin intermediul acestei componente, mergem in mediul lor familiar, unde le oferim o experienta unica, interactiva”, a declarat Marian Chiraches, Brand Manager, Wrigley Balkan East.

La nici trei saptamani de la lansare, promotia are deja rezultate concrete: peste 2400 de fani pe Facebook. Echipa Senior Interactive implicata in acest proiect: Corin Chiriac – Senior Strategy Planner; Sorin Onicel – Web Designer; Daniel Pisica – Design Team Leader; Catalin Dumitrescu – R&D Manager; Teo Onicel –Flash Team Leader; Carmen Enache – Web Developer; Radu Naghel –Project Manager; Alina Ilie – Account Manager; Dana Cucos - Account Manager, Radu Glont – Client Service Director;

Sustinatorii proiectului din partea Wrigley Romania au fost Marian Chiraches, Brand Manager, Wrigley Balkan East si Geanina Babiceanu, Marketing Director, Wrigley Balkan East.