GECAD ePayment si Google - campania Vinde online cu ePayment si Google AdWords
GECAD ePayment şi Google au anuntat lansarea campaniei “Vinde online cu ePayment şi Google AdWords”, în cadrul unui parteneriat al cărui obiectiv este încurajarea comercianţilor online de a testa şi folosi instrumente de online marketing ca metodă de promovare şi creştere a vânzărilor pe Internet.

În cadrul acestei campanii, GECAD ePayment va oferi magazinelor online partenere un voucher Google AdWords în valoare de 150 de RON pentru promovarea în acest motor de căutare şi pe site-urile partenere. Oferta se adresează atât proprietarilor de magazine online care beneficiază deja de serviciile GECAD ePayment, cât şi celor care intenţionează să devină clienţi ai companiei. Creditul promoţional este disponibil numai pentru clienţii noi Google AdWords.

GECAD ePayment este primul integrator de comerţ electronic din România care oferă clienţilor săi posibilitatea de a testa gratuit soluţiile de advertising online Google AdWords. Peste 1.500 de magazine online beneficiază în prezent de soluţia de plată ePayment.

“Prin lansarea acestei campanii dorim să oferim clienţilor noştri, care sunt interesaţi de metode de promovare măsurabile şi eficiente, posibilitatea de a atrage traficul-ţintă rapid şi cu costuri minime. Un studiu intern, desfăşurat în luna martie printre comercianţii noştri, a relevat că 30% dintre aceştia intenţionează să utilizeze în acest an Google AdWords ca metodă de promovare a afacerilor lor”, a declarat Adriana Iordan, Web Marketing Manager al GECAD ePayment.

“Suntem multumiţi de parteneriatul cu GECAD ePayment, prin care oferim oportunitatea companiilor mici şi mijlocii ce au o prezenţă online să îşi găsească potenţialii clienţi şi să îşi crească vânzările. Firmele trebuie să fie acolo unde sunt şi consumatorii, iar din ce în ce mai mulţi consumatori caută produse online. AdWords oferă agenţilor de publicitate posibilitatea lansării unor campanii online bine direcţionate, eficiente şi uşor măsurabile” a declarat Amelia Creţu, Agency Relationship Manager, Google AdWords România.

În cadrul acestui parteneriat comercianţii online au posibilitatea să se familiarizeze cu oferta de advertising Google AdWords şi să testeze beneficiile ei.

„Considerăm că acest parteneriat reprezintă o oportunitate pentru proprietarii magazinelor online care nu au testat încă publicitatea pay per click. În cadrul Şcolilor de Afaceri ePayment desfăşurate până acum am susţinut prezentări despre metode de promovare online şi măsurare a acţiunilor, pentru a înţelege eficienţa şi ROI-ul (Return of Investment) fiecărei campanii, iar serviciile Google au fost recomandate de fiecare dată încă din 2006”, a mai adăugat Adriana Iordan.