www.verdelapremii.ro - Verde la Premii, promotie Nutline cu inscriere online si prin SMS
Alka a lansat o campanie promotionala pentru produsele Nutline, desfasurata intre 9 aprilie 2010 si 21 mai 2010. La Campanie pot participa toate persoanele cu domiciliul/resedinta in Romania, cu varsta de minim 14 ani impliniti la data inceperii campaniei, care trimit cel putin un cod unic tiparit pe partea exterioara a ambalajului produselor participante, prin SMS al retelelor de telefonie mobila Orange, Vodafone sau Cosmote la numarul scurt 1874, (SMS cu tarif normal in retelele mentionate) sau completeaza un formular de participare pe web-site-ul www.verdelapremii.ro.

Participa urmatoarele produse ce contin pe ambalaj codul unic promotional, comercializate pe teritoriul Romaniei: Nutline miez seminte de floarea soarelui 50g; Nutline miez seminte de floarea soarelui 100g; Nutline seminte de floarea soarelui Big 75g; Nutline seminte de floarea soarelui Big 150g; Nutline seminte de floarea soarelui 100g; Nutline seminte de floarea soarelui usor sarate 100g; Nutline seminte de floarea soarelui 200g; Nutline seminte de dovleac 50g; Nutline seminte de dovleac 100g; Nutline seminte de dovleac 200g; Nutline Traditional seminte de floarea soarelui fara sare 60g; Nutline Traditional seminte de floarea soarelui cu sare 60g.

In cadrul campaniei se vor acorda 1032 de premii fiecare constand in 100 de euro. Detalii complete pot fi accesate pe www.verdelapremii.ro.