Conta.ro va realiza Top Programe de Contabilitate 2006

Datorita afluxului masiv de intrebari si sugestii adresate de catre persoane fizice si juridice privind programele de contabilitate considerate a fi importante pentru o evaluare din partea publicului, Conta.ro a anuntat lansarea Top Programe de Contabilitate 2006, primul concurs de gen din Romania al comunitatii de specialitate, se arata intr-un comunicat de presa transmis de www.Conta.ro catre www.SMARTfinancial.ro.

Concursul a fost lansat la data de 10 octombrie 2006, iar sloganul acestuia este: "Tu ai programul! Contabilul are telecomanda! Te va alege?!". Firmele care se vor inscrie in perioada 16 - 31 octombrie 2006 cu programe vor avea expunere maxima prin promo-uri din partea Conta.Ro, pe toata durata evenimentului, iar cei peste 100.000 conomisti -contabili isi vor putea vota favoritul de profil al anului în curs, în perioada 1 noimebrie - 1 decembrie 2006.

La data de 5 decembrie 2006 se va desemna castigatorul anului. Astfel, avantajele tehnice ale acestui concurs pentru participanti vor fi cele peste 500 de mii de afisari lunar ale bannerelor în formate de tip: leaderboard, full-banner, content-bar, link sponsorizat, banner in buletin (4 introduceri lunar la peste 20.500 de abonati), 2 buletine dedicate (macheta evenimentului in sine), comunicate de presa si alte articole dedicate evenimentului.

De asemenea, Curierul National, Prezent si Capital, pe toata durata acestui eveniment, vor gazdui electronic bannerele. Premiul Conta.ro, la finele editiei Top Programe de Contabilitate 2006, va fi inmanat firmei cu cel mai bun program de contabilitate inscris, iar celelalte 3, în functie de numarul de voturi, vor primi cate o mentiune.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©