transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-06-2008

Sase dintre cele mai importante agentii de colectare a creantelor din Romania au aderat la AMCC

Sase dintre cele mai importante agentii de colectare a creantelor din Romania au aderat la AMCC
 Alte stiri la aceasta categorie
Companiile de colectare a creantelor, Credit Express Financial Services, Mellon România, Kruk International, Cycle European, Asset Portfolio Servicing, Kolcze, Iuliuta si Asociatii au aderat la Asociatia de Management al Creantelor Comerciale (AMCC).

În prima jumatate a acestui an, asociatia a desfasurat un amplu proces de recrutare de noi membri, companii care au în obiectul lor de activitate managementul creantelor si care sa adere la Codul de Conduita elaborat de asociatie. Prima etapa de admitere s-a încheiat la jumatatea lunii iunie si a avut ca rezultat aderarea ca membri cu drepturi depline a sase dintre cele mai importante companii de colectare a creantelor din România. Procesul de recrutare de noi membri va continua si pe parcursul verii, urmând ca în luna septembrie sa fie decisa admiterea de noi candidati.

AMCC este prima asociatie profesionala din domeniul colectarii creantelor din România si a fost înfiintata în septembrie 2007 de companiile Coface România, EOS KSI si Creditreform. Scopul asociatiei este reglementarea profesiei si stabilirea unui set de principii etice profesionale ce trebuie respectate de companiile de colectare în relatia pe care acestea o desfasoara cu debitorii persoane fizice si juridice.

AMCC se obliga sa protejeze si sa promoveze interesele si drepturile membrilor sai si sa îi reprezinte atât la nivel intern, în fata autoritatilor administrative si a institutiilor publice, precum si la nivel international, prin afilierea la organizatiile europene si mondiale de profil sau participarea la lucrarile si întâlnirile asociatiilor de profil din lume. În acest sens, AMCC a reusit, chiar de la înfiintare, sa fie primita ca membru cu drepturi depline în F.E.N.C.A., Federatia Europeana a Asociatiilor Nationale de Colectare, forul suprem de reglementare a profesiei la nivel European.


"Unul dintre rolurile primordiale ale AMCC va fi acela de a actiona ca un arbitru si organism de autoreglementare a acestui sector. Pentru aceasta vom impune standarde de conduita profesionala de o înalta calitate tuturor jucatorilor ce doresc sa adere la AMCC. Practic AMCC îsi propune sa devina un brand si o garantie a calitatii profesionale a membrilor sai, iar membrii sai sa fie preferati de piata în vederea cumpararii serviciilor de colectare de creante. De asemenea, intentionam sa educam si sa deschidem canale de comunicare cu debitorii, fie persoane fizice sau juridice, în vederea consilierii si respectarii drepturilor lor, unde acestia vor putea sa trimita sesizari cu privire la abateri de la o conduita profesionista a jucatorilor din aceasta piata", a declarat Cristian Ionescu, Presedintele AMCC.

Asociatia de Management al Creantelor Comerciale a fost înfiintata în septembrie 2007 de catre companiile Coface România, EOS KSI si Creditreform. Scopul Asociatiei de Management al Creantelor Comerciale este de reprezentare a membrilor sai la nivel national si international, de promovare a conceptului de activitate a servciilor de credit management si de sustinere la nivelul legislatiei nationale. AMCC doreste sa devina o asociatie reprezentativa la nivel national pentru agentiile de colectare de creante din România si sa implementeze un standard înalt de calitate în domeniul managementului creantelor.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar