transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-05-2008

Ovidiu Balan, Directorul General al Goodyear - Tanarul Manager al Anului la Gala Business Magazin

Ovidiu Balan, Directorul General al Goodyear - Tanarul Manager al Anului la Gala Business Magazin
 Alte stiri la aceasta categorie
Ovidiu Bălan, Directorul General al Goodyear Dunlop Tires România pentru România şi Bulgaria, a primit distincţia Tânărul Manager al Anului pentru categoria Consumer Markets. Prilejuită de a treia ediţie a anuarului Tineri Manageri, Gala Business Magazin a adus pe scenă, pentru al treilea an consecutiv, 10 tineri manageri de top pentru a le oferi cea mai înaltă distincţie la fiecare din cele 10 categorii în care curajul, iniţiativa şi inovaţia în afaceri au propulsat în funcţii de conducere tineri de succes.

La numai câteva luni de la numirea sa în funcţia de Director General al Goodyear Dunlop Tires România, Ovidiu Bălan a primit distincţia Tânărul Manager al Anului pentru categoria Consumer Markets, potrivit unei jurizări externe echipei redacţionale a Business Magazin.

"Distincţia Tânărul Manager al Anului pentru categoria Consumer Markets este una extrem de onorantă. Pentru mine ea vine ca o recunoaştere a performanţelor pe care le-am realizat în decursul anilor petrecuţi în cadrul companiei. În fond, această distincţie certifică nu numai succesul meu personal, cât mai ales avantajele planului de succesiune implementat la nivel internaţional de compania Goodyear, decisă să îşi construiască singură propria pepinieră de talente", a declarat Ovidiu Bălan, GSD al Goodyear Dunlop Tires România pentru România şi Bulgaria.

Ovidiu Bălan, în vârstă de 40 de ani, şi-a început activitatea în cadrul companiei Goodyear acum aproape 7 ani, ca Brand Coordinator la biroul de reprezentanţã Goodyear Luxembourg Tires SA, iar înaintea primirii noilor responsabilităţi de director general pentru România şi Bulgaria a fost Sales Manager Consumer Tires în cadrul filialei din România pentru mai bine de 4 ani. Expertiza sa în domeniile operaţional, vânzări şi marketing au contribuit la obţinerea unor performanţe de excepţie ale organizaţiei locale.

Ovidiu Bălan şi-a preluat noile îndatoriri şi responsabilităţi ca director general pentru România şi Bulgaria încă de la începutul lunii martie anul curent, înlocuindu-l pe Octavian Velcan, fostul director general pentru România, Bulgaria şi Ungaria al Goodyear Dunlop Tires România.
Din experienţa profesionalã a domnului Ovidiu Bălan, sunt mentionate funcţiile de Sales Manager, Product Manager, National Sales Manager în firme precum Brimex Consumer Srl şi Macromex Srl. În 2001 a fost numit Brand Coordinator în cadrul biroului de reprezentanţã Goodyear Luxembourg Tires din Romania, deţinând aceasta funcţie până în 2003, când trece pe poziţia de Sales Manager Consumer Tires.

Actualmente este în programul de MBA al The U.K. Open University Business School, universitate unde a obţinut în 2005 un certificat profesional în management, iar în 2006 o diplomă profesională în management. Din 1996 până în prezent a absolvit o serie de cursuri şi a participat la numeroase sesiuni de training în Bruxelles, Luxemburg, Turcia, Italia, în cadrul unor unităţi de învăţământ şi centre de instruire prestigioase precum CODECS Open Business University, Goodyear Luxemburg Training Center, Goodyear Training Center în Istanbul - Turcia şi altele.

Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Compania are în jur de 70.000 de angajaţi şi fabrică produsele sale în peste 60 de unităţi în 26 de ţări peste tot în lume.
Inovaţiile Goodyear stabilesc standarde în domeniul auto de mai bine de 100 de ani. Goodyear este pionierul tehnologiei inovative pentru siguranţă cunoscută ca RunOnFlat, ce permite conducătorului auto să îşi continue călătoria cu un cauciuc spart. Goodyear este liderul mondial în producerea de anvelope runflat, cu aplicaţii pe diverse modele BMW, premiatul Mini, Mercedes-Benz maşini de înaltă performanţă, pe legendarele maşini sport americane Corvette şi alte mărci. In 2007 Goodyear a furnizat peste 2.5 milioane de anvelope RunOnFlat.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar