transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-05-2008

Topcar a obtinut pentru a doua oara trofeul Seat Go

Topcar a obtinut pentru a doua oara trofeul Seat Go
 Alte stiri la aceasta categorie
Pe data de17 mai, Topcar a primit trofeul Seat Go! pentru performantele din 2007, intr-o ceremonie organizata pe insula spaniola Ibiza. Este pentru a doua oara cand firma clujeana obtine aceasta distinctie acordata de compania Seat dealerilor cu rezultate exeptionale din intreaga lume.

Topcar a obtinut acest trofeu prima data in 2004 pentru rezultatele din 2003, iar anul acesta si-a reconfirmat valoarea si profesionalismul, fiind din nou premiata de catre compania spaniola. Criteriile ce stau la baza selectionarii dealerilor premiati sunt cele de performanta in activitatile de zi cu zi, fie ca este vorba de vanzari, marketing, service, investitii, modalitati de colaborare sau implicare in motorsport.

Trofeul Seat Go! i-a fost inmanat domnului Razvan Rotta, director general al companiei. "Sunt bucuros si mandru ca am obtinut din nou acest trofeu ce reprezinta recunoasterea de catre compania Seat a performantelor noastre ca dealer. Pentru noi inseamna in plus increderea pe care ne-o acorda clientii si partenerii, dar si daruirea echipei Topcar".

Gala premiilor Seat Go! are loc anual, evenimentul fiind de obicei centrat in jurul unui nou model. Numarul finalistilor pentru fiecare tara este anuntat de Seat SA la inceputul anului, impreuna cu locatia si programul evenimentului.
Anul acesta participantii au avut ocazia sa testeze noul Seat Ibiza, model ce va avea parte de lansarea oficiala in Romania in luna iulie si va fi prezentat in avanpremiera in Cluj Napoca in 22 iunie.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar