transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-05-2008

Vanzarile Skoda Auto au crescut cu peste 20% in aprilie 2008

Vanzarile Skoda Auto au crescut cu peste 20% in aprilie 2008
 Alte stiri la aceasta categorie
În luna aprilie, vânzările companiei Škoda Auto au crescut în toate regiunile în care marca cehă este reprezentată. "Totalul vânzărilor a atins o cotă de 63.726 de automobile Škoda, cu 23,3% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Tot comparativ cu anul trecut, vânzările cumulate pentru perioada ianuarie - aprilie 2008 au crescut cu 17,7 %, atingându-se un număr de 237.200 de unităţi", potrivit comunicatului remis www.SMARTfinancial.ro.

Pieţele care au înregistrat cea mai rapidă creştere în primele patru luni ale acestui an sunt Rusia (14.231 de automobile, +75,3%), India (6.396 de automobile, 50,4%) şi China (22.032 automobile în perioada de lansare).


Noul model Škoda Fabia Combi, care este disponibil cu toate nivelurile de echipare începând cu luna aprilie, şi-a consolidat poziţia pe piaţa mondială. Cu 9.623 de automobile achiziţionate, vânzările noului model sunt cu 24,5% mai mari decât ale predecesorului său. Vânzările din aprilie ale modelului Fabia au atins nivelul de 13.267 automobile, cu 25,8% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cel mai bine vândut model este Škoda Octavia, cu 25.475 de automobile (+42,9 % comparativ cu luna aprilie a anului precedent). Volumul vânzărilor modelului Škoda Octavia Tour este de 7.500 de unităţi (+16,3 % în comparaţie cu aprilie anul trecut).

"Suntem foarte încântaţi de tendinţa crescătoare înregistrată la capitolul vânzări, în special acum când aşteptăm lansarea noului model Superb care va atrage curând clienţi de pe toate pieţele importante", a afirmat Fred Kappler, membru al Consiliului Director responsabil pentru vânzări şi marketing. "Înregistrăm progrese în principal pe pieţele noi, mai exact în Rusia, China şi India. Vânzările din aceste ţări reprezintă unsprezece procente din volumul total de vânzări al companiei Škoda Auto pe anul 2007. Dacă luăm în considerare primele patru luni ale acestui an, este posibil ca această tendinţă să continue şi în 2008".

În România, marca Škoda a înregistrat în aprilie o creştere de 17,16 % comparativ cu aceeaşi lună a anului precedent, atingând o cifră totală a livrărilor de 2.123 de autoturisme. În topul preferinţelor românilor se află Škoda Octavia cu 880 de unităţi, modelul înregistrând astfel o tendinţă ascendentă de aproximativ 65 de procente comparativ cu luna aprilie a anului 2007, urmată de modelul Octavia Tour cu 633 de maşini livrate, cu 10% mai mult decât anul trecut, şi de noua Fabia, care a fost livrată luna aceasta către 528 de clienţi.

Modelele din gama Škoda au adus în primele patru luni ale anului 2008 volume cu 16,38% mai mari decât anul precedent, Octavia înregistrând cea mai puternică evoluţie de până acum, de aproape 70 de procente. Cu un total de 8.270 de unităţi livrate, marca cehă a livrat de la începutul lunii ianuarie până la finele lunii aprilie 3.515 de maşini Škoda Octavia, 2.358 de unităţi Škoda Octavia Tour şi 2.015 noua Fabia.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar