transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-06-2008

Volkswagen si Sanyo - parteneriat pentru sistemul de stocare a energiei

Volkswagen si Sanyo - parteneriat pentru sistemul de stocare a energiei
 Alte stiri la aceasta categorie
Volkswagen isi uneste fortele cu Sanyo, unul dintre liderii mondiali in dezvoltarea bateriilor reincarcabile, pentru a lucra la un nou si extrem de eficient sistem de stocare a energiei, bazat pe tehnologia lithiu-ion, informeaza un comunicat de presa transmis ziarului financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Obiectivul" nostru in viitor, precizeaza Prof. Martin Winterkorn, CEO al Concernului Volkswagen, "va fi concentrat pe crearea autovehiculelor electrice alaturi de cele mai eficiente motoare pe combustie. Electrificarea reprezinta singurul mijloc pentru a ne asigura mobilitatea in viitor. Aceasta implica regenerarea energiei. Intreaga idee nu poate fi pusa in aplicare atata timp cat nu dispunem de sisteme puternice de stocare a energiei si fara ca functionarea autovehiculului sa fie in concordanta cu cerintele clientilor. Aceasta cooperare reprezinta un pas important pentru noi", a adaugat Winterkorn.

Condusul fara emisii poluante, in mod integral electric, este deja posibil, insa doar la viteze limitate si pe distante scurte. Acest lucru face mai importanta dezvoltarea unor acumulatori noi cu capacitati, dimensiuni si costuri ce le va permite integrarea mai eficienta in automobilele de maine.
Tehnologia lithiu-ion, implementata cu succes in electronice, are potentialul de a satisface si in particular sistemele de tractiune ale vehiculelor cu motor.

In martie 2008 la Salonul Auto de la Geneva, Volkswagen a prezentat conceptul hibrid Golf TDI, demonstrand potentialul pentru reducerea energiei combinand tehnologia diesel, motorul electric si transmisia DSG cu sapte trepte. Conceput ca un puternic vehicul full-hibrid, Golf-ul TDI Hibrid poate rula folosind motorul cu combustie sau folosind combinatia intre motorul TDI si cel electric.Concernul Volkswagen spera sa poata oferi tehnologia lithiu-ion in productia autovehiculelor din 2010.

Inca din 1998, Scorpion este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila. Serviciile pe care le ofera sunt: "One Stop Shop" - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei cat si din partea personalului Porsche Bank; service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi; piese de schimb din stoc sau la comanda.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar