transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-06-2022

Avantajele leasingului financiar pentru un Mercedes-Benz GLC

Avantajele leasingului financiar pentru un Mercedes-Benz GLC

Leasingul financiar este instrumentul cel mai simplu de finanțare, pentru o persoană fizică sau juridică, care dorește să achiziționeze în condiții optime un autoturism nou sau second-hand.


În general, companiile și firmele care aleg leasing financiar sunt caracterizate de dinamism, sunt  în dezvoltare, caută să beneficieze de flexibilitate cu privire la numărului de km parcurși dar și referitor la durata contractuală și a avansului.

Din ce în ce mai multe afaceri se bucură de aceste facilități de plată, de exemplu atunci când vor să finanțeze un vehicul nou în leasing Mercedes.

Cele mai căutate modele de autovehicule Mercedes GLC la un preț competitiv, noi sau rulate, se pot cumpăra azi cu ajutorul serviciului de leasing financiar oferit de Auto Schunn România.

Prin intermediul serviciului special de leasing financiar de la Auto Schunn Romania, poți achiziționa modelul dorit de Mercedes GLC. Contractul de leasing este formulat pentru a-ți oferi libertatea de alegere, un sistem personalizat de rate lunare, în care tu deții controlul.Procesul de achiziție al unei mașini noi sau rulate este acum mult mai simplu de parcurs. Indiferent că dorești să cumperi noul tău Mercedes ca persoană fizică sau juridică, leasingul  financiar este o soluție comodă, rentabilă, adaptată nevoilor clienților.

Avantajele sistemului de leasing financiar

Nu mai e nevoie să te îngrijorezi cu privire la mecanismul de achiziție al noului tău model de autovehicul.

Acum nu mai trebuie să investești întreaga sumă pentru a-ți cumpăra un model Mercedes GLC.

Poți opta pentru un sistem de leasing Mercedes in care tu ești cel care formulezi durata dorită a contractului de leasing și valoarea avansului.

În funcție de nevoile tale, leasingul financiar devine modelul financiar ideal pentru cumpărarea unui autoturism.

Avantajele formulate de Auto Schunn în pachetul de leasing financiar sunt multiple și merită cunoscute înainte de a lua decizia.

Protecție completă în caz de accidente și daune

Serviciul de leasing financiar Mercedes conceput de Auto Schunn România cuprinde și un pachet de protecție completă, totală, în situația unui accident sau a unei daune suferite de autoturismul aflat în leasing.

Servicii conexe garantate

Diferite serviciile conexe care sunt inerente achiziției unui autoturism prin serviciul de leasing financiar, cum ar fi asigurarea obligatorie, vama, înmatricularea, sunt garantate de către Auto Schunn Romania.

Condiții contractuale clare. fără costuri ascunse

Sistemul de achiziție al unui autovehicul Mercedes în leasing financiar, de la Auto Schunn Romania, sub denumirea de Mercedes-Benz Financial Services, nu presupune nici un fel de costuri ascunse. Toate costurile sunt stipulate clar în contract, termenii și condițiile referitoare la sistemul de leasing financiar sunt prezentate transparent de la început.


Eșalonarea plaților TVA


Cumpărarea  un autoturism Mercedes-Benz GLC prin mecanismul de leasing financiar creat de Auto Schunn Romania permite eșalonarea plaților TVA pe parcursul perioadei contractuale  și amânarea obligațiilor de plata aferente.

Leasing auto financiar pentru auto rulate Mercedes-Benz

Serviciul de leasing financiar este asigurat de Auto Schunn România inclusiv pentru autovehicule rulate Certified by Mercedes Benz.

Ce opțiuni există la finalul contractului de leasing financiar?

Se poate alege păstrarea vehiculului, după achitarea ultimei rate contractuale, la expirarea perioadei de leasing financiar.

Există și posibilitatea de a vinde automobilul iar apoi să optezi pentru o altă achiziție.

De asemenea, poți returna automobilul la valoarea reziduală garantată prin contract și poți alege un alt model Mercedes.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar