transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-08-2013

Campanie promotionala MOL: pana la 55% reducere la achizitionarea de produse originale Gerber Bear Grylls si Fiskars

Campanie promotionala MOL: pana la 55% reducere la achizitionarea de produse originale Gerber Bear Grylls si Fiskars

MOL România a lansat o campanie pentru perioada vară - toamnă 2013, în cadrul căreia oferă clienților produse dedicate activităților în natură și pentru amenajarea grădinii, la prețuri speciale.
 
“Din cercetările pe care le-am efectuat în rândul clienților noștri a reieșit cât de ridicate sunt așteptările acestora cu privire la produsele care să fie incluse într-o promoție sezonieră. Ca întotdeauna, le propunem acum o soluție unică pe piață: produse utile, de cea mai bună calitate și care se potrivesc cu destinațiile lor de petrecere a timpului liber. Este pentru prima dată când  produsele  marca Gerber Bear Grylls sunt disponibile pe întreg teritoriul României, în magazinele rețelei de benzinării MOL. Clienții noștri  pot cumpăra produsele incluse în campania promoțională cu o reducere de până la 55% față de prețurile recomandate”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail la MOL România.

Pentru fiecare achiziție de minimum 25 de lei de carburant sau produse si servicii din magazin, clienții MOL România vor primi câte o etichetă. Etichetele aplicate pe cuponul promoțional pot fi utilizate pentru a obține reduceri de până la 55% la produsele Fiskars si Gerber din promoție. De asemenea, punctele acumulate pe cardul de fidelitate Multibonus pot fi folosite pentru plata produselor, în loc de numerar.

"Suntem prima companie petrolieră din România care recompensează fidelitatea clienților prin intermediul unui program de loialitate: MultiBonus.

Astfel, ne rasplatim clienții care ne rămân alături cu oferte unice și avantajoase, care să se ridice la standardele lor înalte", a subliniat Camelia Ene.

"Suntem foarte bucuroși să fim parteneri în derularea acestui proiect. Este pentru prima dată când uneltele de grădină Fiskars și foarfecii din sortimentul Fiskars Menaj, categorii active în piață de mai bine de 10 ani, sunt pezentate alături de produsele outdoor Gerber într-o campanie care prin anvergură, vizibilitate și acoperire teritorială ne permit să ajungem mai aproape de utilizatorii pasionați", a declarat Mihaela Vidan, Country Sales Manager Fiskars pentru România.

Ținând cont de specificul publicului țintă, mixul de canale media care susține campania promoțională din benzinării include: posturi TV centrale și locale, posturi de radio cu acoperire națională și locală, presă scrisă, publicații online, bloguri, site-uri de nișă și social media.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
H1b5XP Thanks again for the post.Thanks Again. Keep writing.
cheap backlinks
RDQDj8 Thanks for sharing, this is a fantastic article.Thanks Again. Really Great.
link building team
TySNZ3 Appreciate you sharing, great blog article.Really looking forward to read more. Much obliged.
Marie
02.06.2012 3:17 am Mark, I have liked Fiskars on FBI shared Fiskars Friday csnoett on my FBI subscribed to Mark Montano on YouTubeI Liked Vision Box Idea Book on AmazonI Re-Friended you on FB (status changed each time I went to your FB page for some reason And this is my comment here on your Blog so I think I have complied with all the rules!!! YIIPPPPEEEEE!!I love your blog and FB posts .always amusing and so dang crafty!!HUGS!!Sharon
the best seo service
Y7rgiL Thanks-a-mundo for the post.Really looking forward to read more. Really Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar