transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-07-2013

Henry Ford 150 de ani - aplicatie de Facebook dezvoltata de Wunderman

Henry Ford  150 de ani - aplicatie de Facebook dezvoltata de Wunderman

Începând cu săptămâna aceasta, Ford România sărbătorește și în social media 150 de ani de la nașterea celui care a pus bazele construcției automobilelor în serie, Henry Ford. Fanii paginii de Facebook Ford România vor putea afla mai multe despre viața și modul în care o vedea Henry Ford, prin intermediul aplicației “Henry Ford – 150 de ani” https://www.facebook.com/FordRomania.
 
Aplicația va putea fi accesată până pe 15 august, iar scopul ei este acela de a comunica inovațiile realizate de Henry Ford în rândul utilizatorilor de Facebook. Odată intrat în aplicație utilizatorul află mai multe informații din istoria vieții lui Henry Ford, momentele cheie care l-au definit, își poate alege un citat și personaliza cover photo-ul cu o imagine din arhiva Ford și un text reprezentativ aparținând lui Henry Ford.

“Prin intermediul acestei campanii de awareness care îl are în plin plan pe Henry Ford, fondatorul industriei americane de automobile și unul dintre pionierii mecanicii motorizate, ne dorim să comunicăm continuarea inovațiilor existente la Ford. Un moment cheie în prezent îl constituie motorul de 1.0 L EcoBoost, fabricat la Craiova”, a declarat Eugen Soineanu, Media and Communications Manager.

Campania sărbătorește, astfel, câștigarea pentru al doilea an consecutiv de către Ford a titlului de Motorul Internațional a Anului în cadrul premiilor anuale prezentate de revista Engine Technology International, cu motorul pe benzină EcoBoost de 1 litru. Motorul ce îmbină injecţia directă, supraalimentarea turbo şi supapele cu distribuţie variabilă reducând consumul fără a sacrifica puterea, a obținut cel mai mare scor din istoria competiției.


 
“Așa cum îi plăcea lui Henry Ford să spună ca progresul există doar dacă este accesibil tuturor, noi ne-am gândit că informațiile importante despre inovațiile Ford trebuie să fie și ele accesibile utilizatorilor de internet. Acum, la 150 de ani, Ford nu încetează să inoveze, motiv pentru care facem cunoscute toate tehnologiile de succes din prezent în secțiunea Tehnologie, din cadrul aplicației”, a declarat Cristina Irod, Account Director Wunderman.

Aplicația poate fi găsită: https://apps.facebook.com/henry-ford/

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar