transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-08-2013

Mercedes-Benz Romania va livra 145 de autovehicule Sprinter catre Mediplus prin Autoklass Chitila

Mercedes-Benz Romania va livra 145 de autovehicule Sprinter catre Mediplus prin Autoklass Chitila

Mercedes-Benz România, împreună cu Centrul Autorizat de Vânzare şi Service Autoklass Chitila, şi Mediplus, parte a grupului A&D Pharma, au încheiat un contract pentru vânzarea şi livrarea a 145 de autovehicule comerciale Mercedes-Benz Sprinter. Primele 20 de autovehicule comerciale uşoare din această flotă au ajuns în România în luna iulie, urmând ca restul să fie livrate pe parcursul acestui an şi în 2014. În plus, în urma achiziţiei, Mediplus a optat pentru servicii de întreţinere şi reparaţii complete (pachetul de service Excellent), care vor fi furnizate de Mercedes-Benz România.

“Mediplus, lider în segmentul de piaţă în care activează, este un partener cu care ne mândrim şi cu care am dezvoltat de-a lungul timpului o relaţie durabilă. Decizia lor de a opta pentru Mercedes-Benz Sprinter, un adevărat etalon în clasa sa, ne onorează şi vine ca o confirmare a parteneriatului de succes pe care îl avem”, declară Ioana Lemnaru, Sales & Marketing Manager Vans Mercedes-Benz România.

Mediplus, companie de top pe piaţa de distribuţie de medicamente din România, a optat pentru Mercedes-Benz Sprinter, de asemenea un lider în segmentul din care face parte. După 4 ani de colaborare cu Mercedes-Benz România, Mediplus îşi menţine standardele ridicate cu care şi-a obişnuit clienţii şi furnizorii, înlocuind 145 dintre cele 160 de autovehicule comerciale uşoare Vito şi Sprinter aflate în circulaţie cu modele Sprinter 2013. Prin achiziţia celor 145 de autovehicule Mercedes-Benz, Mediplus dispune astăzi de una dintre cele mai mari şi moderne flote auto din industria farmaceutică românească, răspunzând pe deplin, din punct de vedere al siguranţei şi calităţii distribuţiei farmaceutice, celor mai exigente standarde impuse prin normele de Bună Practică în Distribuţia Farmaceutică (GDP), implementate la nivel european.

„Ne evaluăm constant performanţele cu măsura celor mai înalte standarde internaţionale.

Nu urmărim doar ca serviciile noastre să respecte normele GDP în vigoare – obiectiv care este, de altfel, pe deplin îndeplinit, ci şi depăşirea aşteptărilor clienţilor şi furnizorilor noştri în materie de calitate, confort şi siguranţă – condiţii esenţiale în distribuţia farmaceutică modernă. Siguranţa medicamentelor pe timpul transportului, calitatea flotei operate, consumul redus de combustibil, confortul echipei de distribuţie în timpul livrărilor şi timpul redus de livrare al medicamentelor sunt printre cei mai importanţi factori pentru noi. În context, din punct de vedere al soluţiei de transport, Mercedes-Benz corespunde acestor obiective”, declară Sorin David, Director Logistică Mediplus.

Modelul care completează flota Mediplus este Sprinter 313 Furgon cu  ampatament 3665. Tipul de carosare este echipare frigorifică, cu izolaţie interioară realizată din panouri de tip sandwich şi panouri termoizolante montate pe uşile din spate (izolaţie cu polistiren extrudat de 40 mm). Noile echipamente frigorifice, realizate în colaborare cu Termoport pentru agregatele de frig şi Davidson pentru izolaţie, sunt de ultimă generaţie pe piaţa locală. În acest moment, Mediplus este singura companie din România care utilizează astfel de echipamente ecologice, ce folosesc o sursă electrică.

Până în prezent, flota Mediplus a fost compusă din 160 de utilitare uşoare Mercedes-Benz Vito şi Mercedes-Benz Sprinter complet echipate atât cu instalaţii de menţinere şi monitorizare a temperaturii (15-25 sau 2-8), cât şi cu sisteme integrate de monitorizare a rutelor.

Considerat cel mai economic autovehicul comercial din clasa sa, Mercedes-Benz Sprinter aduce inovaţii tehnice care pot reduce consumul de combustibil şi nivelul de emisii. Dintre cele 145 de autovehicule achiziţionate, 57 de unităţi respectă standardele de emisii Euro 5, iar 88 sunt conforme standardelor Euro 6. De altfel, Mediplus este primul client Mercedes-Benz de flote care cumpără autovehicule Euro 6.

„Relaţia pe care Mediplus şi Mercedes-Benz România au construit-o de-a lungul ultimilor patru ani este foarte bună şi suntem mulţumiţi atât de serviciile de vânzare, cât şi de serviciile post-vânzare pe care Mercedes-Benz le-a oferit. Timpul redus de verificare şi servisare, disponibilitatea arătată de personalul din Centrele Autorizate Mercedes-Benz România, cât şi calitatea serviciilor prestate ne-au convins de faptul că, alături de ei, putem face distribuţie farmaceutică la standardele pe care ni le-am propus”, declară Robert Chende, Manager Flotă Mediplus.

Acest contract de amploare încheiat de Mercedes-Benz Vans demonstrează flexibilitatea şi profesionalismul companiei, care se poate adapta cu uşurinţă cerinţelor specifice ale clienţilor sau ale potenţialilor clienţi. Astfel, Mercedes-Benz România creează oferte personalizate pentru fiecare client în parte, completându-le cu un pachet de service specific oferit de Mercedes-Benz After-Sales.

145 de Sprintere beneficiază de pachetul de service Excellent

Flota Mediplus, compusă din 145 de Sprintere, va beneficia de serviciile  de întreţinere şi reparaţii complete (pachetul de service Excellent), care vor fi furnizate de Mercedes-Benz România prin intermediul reţelei naţionale de Centre Autorizate de Service.

“Atunci când vine vorba despre autovehiculele comerciale uşoare, am dezvoltat produsele After-Sales tocmai pentru a susţine activitatea şi business-ul partenerilor noştri care au optat pentru marca Mercedes-Benz. Şi în parteneriatul cu Mediplus, Mercedes-Benz România şi întreaga sa reţea de Centre Autorizate de Service vor oferi în mod constant produse şi servicii de calitate, la standarde menite să răspundă aşteptărilor clientului şi chiar să le depăşească. Disponibilitatea permanentă a autovehiculelor clientului (uptime) este foarte importantă în ceea ce priveşte operativitatea afacerii sale, iar noi dorim să susţinem acest lucru. Un alt avantaj important este reprezentat de faptul că Mediplus are o perspectivă clară asupra stabilităţii costurilor operaţionale pentru întreaga perioadă de utilizare a flotei, neexistând costuri neaşteptate. Astfel, valori precum disponibilitatea şi încrederea reprezintă factori cheie în relaţia cu un client care se bazează întotdeauna pe servicii post-vânzare ireproşabile”, a precizat Rolf Rosendaal, After-Sales Director Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz România oferă o gamă largă de pachete de service pentru autovehiculele comerciale uşoare, precum: Revizii, Revizii Plus sau Excellent. Toate aceste pachete pot fi achiziţionate până la data scadentă a primei revizii. De asemenea, aceste pachete de service pot fi personalizate pentru fiecare client în parte, la cererea acestuia, oferind o acoperire maximă de până la 60 de luni sau 350.000 km. Pachetele Revizii, Revizii Plus şi Excellent sunt valabile exclusiv la Partenerii Autorizaţi Mercedes-Benz din România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
seo service
QJWFGr Very neat post.Much thanks again.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar