transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-07-2013

Noua generatie Mercedes-Benz Sprinter - productia noului model a inceput in fabricile din Dusseldorf si Ludwigsfelde

Noua generatie Mercedes-Benz Sprinter - productia noului model a inceput in fabricile din Dusseldorf si Ludwigsfelde

După 8 milioane de kilometri de test-drive şi o investiţie de 25 de milioane de euro în fabricile din Düsseldorf şi Ludwigsfelde, noul Mercedes-Benz Sprinter a ieşit de pe linia de asamblare din Düsseldorf. Aşadar, autovehiculele comerciale uşoare Mercedes-Benz scriu un nou capitol în povestea de succes a modelului Sprinter şi, în acelaşi timp, stabilesc un nou model de referinţă pentru segment. Noul Sprinter include cinci noi sisteme de siguranţă şi asistenţă, dintre care trei reprezintă premiere pentru clasa sa. Este primul autovehicul comercial uşor cu o motorizare care respectă viitorul standard de emisii Euro VI, iar consumul incredibil de redus de carburant (cu un minimum de 6,3 litri la 100 km) îl poziţionează pe primul loc în clasa sa. În segmentul autovehiculelor comerciale de dimensiuni mari, Sprinter impresionează de asemenea prin designul atractiv.
 
Acestea sunt motivele pentru care lansarea producţiei de serie a fost sărbătorită printr-o ceremonie festivă organizată la fabrica din Düsseldorf. În cadrul ceremoniei, noul Sprinter a fost prezentat în premieră angajaţilor de către Volker Mornhinweg, Directorul Diviziei de Autovehicule Comerciale Uşoare al Mercedes-Benz, Dr. Sascha Paasche, Directorul Departamentului de Inginerie din cadrul Mercedes-Benz Autovehicule Comerciale Uşoare, Rainer Ruess, Directorul Departamentului de Producţie din cadrul Mercedes-Benz Autovehicule Comerciale Uşoare şi de către Martin Kelterer, Directorul Fabricii Mercedes-Benz din Düsseldorf.

La startul producţiei de serie, Volker Mornhinweg a spus: “Noul Mercedes-Benz Sprinter a reuşit din nou să ridice standardele în segmentul autovehiculelor comerciale uşoare.

Siguranţa, eficienţa şi calitatea oferite de noul Sprinter sunt unice pe piaţa autovehiculelor comerciale, iar, pe segmentul autovehiculelor comerciale de dimensiuni mari, Sprinter rămâne încă un pionier. Începutul producţiei de serie a dat startul unei noi perioade memorabile, iar eu sunt încântat să lucrez în această echipă pentru a continua povestea de succes Sprinter.”
 
În cadrul ceremoniei, Directorul fabricii, Martin Kelterer, a adăugat: “Astăzi este o zi specială pentru fabrica noastră din Düsseldorf. Suntem extrem de încântaţi de noul Sprinter. Toţi angajaţii noştri au muncit din greu pentru a face această zi posibilă şi pentru a se pregăti să lucreze cu noile procese de producţie. Acest lucru dovedeşte că avem o echipa foarte motivată şi calificată, ai cărei membri sunt extrem de dedicaţi muncii lor. Vă mulţumesc foarte mult pentru determinarea de care daţi dovadă şi îi doresc mult succes noului Sprinter!”

Încă de la debutul Mercedes-Benz Sprinter în anul 1995, acesta a devenit cunoscut în întreaga lume. Sprinter a fost dintotdeauna considerat un pionier în materie de sisteme de asistenţă şi siguranţă. În 1995, Mercedes-Benz a devenit prima companie care a instalat sistemul anti-lock braking system (ABS) pe un autovehicul comercial şi, anume, pe Sprinter. Altă noutate a fost adăugarea sistemului Electronic Stability Program (ESP) în anul 2002. Iar în anul 2006, Mercedes-Benz a continuat îmbunătăţirea sistemului ESP transformându-l în ADAPTIVE ESP. Toate aceste inovaţii au transformat Sprinter într-un produs cu vânzări de top. Pe durata ultimilor 18 ani, acesta a înregistrat vânzări de aproximativ 2,5 milioane unităţi, în acelaşi timp ajutându-şi clienţii să îndeplinească numeroase activităţi. Mercedes-Benz Sprinter este un adevărat autovehicul global şi un element de bază al strategiei Mercedes-Benz „Vans goes global“.

Conform legislaţiei rutiere germane, la data lansării pe piaţă, Mercedes-Benz Sprinter face parte din segmentul de autovehicule comerciale uşoare cu o masă aproximativă de 3,5 tone GVW. Acest vehicul cu concept inovator s-a bucurat de o reacţie favorabilă pe piaţa germană, iar pe pieţele externe este în creştere rapidă. Astăzi, acesta este vândut în mii de variante în circa 130 de ţări.
 
Statutul de vehicul global al Sprinterului este confirmat şi de locaţiile de producţie multiple. Pe lângă fabricile din Düsseldorf şi Ludwigsfelde, acesta este produs în Charleston (South Carolina), González Catan (Argentina) şi Fuzhou (China). În scopul intrării pe piaţa rusească, se fac demersuri pentru ca Sprinter Classic să fie produs la fabrica din Nizhny Novgorod, deţinută de producătorul rus GAZ. Astfel, Sprinter devine un element de bază al strategiei Mercedes-Benz de a distribui autovehicule comerciale la o scară globală („Vans goes global“). Strategia se bazează pe globalizarea sistematică a business-ului diviziei şi exploatarea câştigurilor potenţiale din noile pieţe aflate în dezvoltare.

Complexul din Düsseldorf este principala fabrică pentru autovehiculele comerciale uşoare Daimler. Cei aproximativ 6,600 de angajaţi ai fabricii produc circa 150,000 de unităţi pe an, incluzând toate variantele cu platformă acoperită (panel van şi crewbus) din gama Mercedes-Benz Sprinter. Fabrica se întinde pe o suprafaţă de circa 700,000 m² şi produce aproape 700 de unităţi într-o zi lucrătoare cu trei schimburi. În 2012, Daimler a investit circa 36 de milioane euro în fabrică. Mai mult de o treime din sumă a fost folosită pentru un nou sistem combinat de căldură şi electricitate, menit să scadă consumul de curent electric cu aproximativ 20%.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Smai
God help me, I put aside a whole afooentrn to figure this out.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar