transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-08-2013

Veniturile Mazda au crescut cu 22% la 4,77 miliarde de euro, in T1, 2013

Veniturile Mazda au crescut cu 22% la 4,77 miliarde de euro, in T1, 2013

Mazda Motor Corporation anunţă creşteri semnificative ale rezultatelor financiare pentru primul trimestru al noului an fiscal, mulţumită în special vânzărilor în creştere ale modelelor care prezintă tehnologia SKYACTIV şi design-ul KODO. Vânzările din Europa au crescut de asemenea între aprilie şi iunie 2013 pe fondul unei pieţe care continuă să scadă. Şi în România vânzările Mazda au respectat trendul crescător, după primele 7 luni marca japoneză totalizând 323 de unităţi comercializate, mai mult cu 26% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut şi, tototdată, una dintre cele mai mari creşteri pe segmentul de import.

Mazda a înregistrat venituri în creştere la nivel global de 4,77 miliarde de euro, mai mult cu 847 de milioane şi 21,6% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012. Profitul operaţional al companiei a crescut cu 20% la 283 de milioane de euro, în timp ce profitul net a fost de 42,64 milioane euro, mai mult cu aproximativ 100 de milioane de euro comparativ cu anul anterior.

Mazda a raportat 301.000 unităţi vândute în primul trimestru. Europa a contribuit cu 46.000 de unităţi la acest număr, în creştere cu 4,3% de la an la an contrar trendului negativ al regiunii. În America de Nord s-a înregistrat o creştere cu 5,5% la 95.

000 de unităţi pentru acest trimestru, iar în Japonia vânzările au rămas constante, la 50.000 de modele.

Unul dintre principalele motive ale succesului vânzărilor şi al îmbunătăţirii profitabilităţii este poziţia favorabilă a celor două modele SKYACTIV – CX-5 şi Mazda6. Numărul de modele SKYACTIV vândute de Mazda la nivel mondial a ajuns la 45% în primul trimestru al anului fiscal, de la 27% în aceeaşi perioadă a anului trecut. Iar evoluţia pozitivă ar trebui să se consolideze odată cu introducerea iminentă a celui de-al treilea model SKYACTIV – noua Mazda3, pe pieţele majore incluzând Europa, în a doua jumătate a anului fiscal curent. Se estimează că noua compactă va creşte proporţia de modele SKYACTIV la 50% până la finele anului fiscal, în martie 2014.

Alt factor care stă la baza rezultatelor foarte bune şi al prognozei optimiste este reducerea costurilor, datorat în mare măsură programului SKYACTIV şi eforturilor de restructurare Mazda, precum şi unui curs de schimb al yen-ului mult mai favorabil. Compania a păstrat neschimbate estimările profitului operaţional şi profitului net pentru anul fiscal curent la 1 miliard de euro, respectiv 583 de milioane de euro, ambele reprezentând mai mult decât dublul rezultatelor din anul precedent.

Sursa: Rezultatele financiare consolidate Mazda Motor Corporation pentru primul trimestru al anului fiscal care se încheie pe 31 martie 2014. Valorile în euro pentru primul trimestru au fost calculate la o rată de schimb de 1 euro = 129 yen. Prognoza cursului de schimb pentru anul fiscal este de 1 euro = 120 yen.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Janet
Add a six speed manual and watch the Passat sales go to crap. Right now, the only sdeans you can buy in America with a diesel and a stick shift is the Jetta and the Passat, but they are strippers. The first person to offer a good looking sedan with all the amenities will take the cake.
check out these guys!
hYKJBg A big thank you for your article.Thanks Again. Much obliged.
the best seo service
HeG71K Thanks for sharing, this is a fantastic blog. Much obliged.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar