transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-08-2015

Avantaje ale centralelor termice pe lemne cu gazeificare

Avantaje ale centralelor termice pe lemne cu gazeificare

Cele mai eficiente si simplu de utlizat centrale termice par sa fie cele care functioneaza pe baza de gaz. Costurile sunt destul de mici, iar utilizatorii nu trebuie sa depuna niciun efort dupa conectarea centralei la reteaua de gaz (oricum, toate operatiunile sunt realizate exclusiv de catre personal specializat).

 

Din pacate, exista multe persoane care nu au cum sa isi instaleze o astfel de centrala termica, neavand acces la o instalatie de gaz in zona in care locuiesc. Astfel, trebuie aleasa o alta metoda de incalzire, iar o varianta ce presupune costuri rezonabile este instalarea unei centrale termice pe lemne.

Se poate alege un cazan simplu (din fonta sau otel) ce functioneaza pe baza de combustibil solid ori se poate opta pentru o centrala termica pe lemne cu gazeificare. Multe centrale pot functiona atat pe lemne de foc, cat si pe alti combustibili - carbune, peleti etc.

 

Principiul gazeificarii presupune "gazul de lemn", care este realizat in urma contactului combustibilului solid din incaperea superioara a cazanului cu jarul produs pe gratar.

 

In combinatie cu aerul primar, acesta este transferat prin duza din caramida refractara si se autoaprinde la aproximativ 560 de grade Celsius in amestec cu aerul secundar introdus prin orificiile secundare ale duzei, conform website-ului dedeman.ro.

Astfel se formeaza "flacara rasturnata". Gratie acestei tehnologii, lemnul arde complet, deci se pot face reduceri de cheltuieli. In plus, se reduce cantitatea de cenusa rezultata in urma arderii lemnului.

Centralele termice cu gazeificare permit incarcarea cu lemne de dimensiuni mari si sunt usor de curatat. Acestea sunt echipate cu serpentina de racire, element de protectie impotriva supraincalzirii. Ventilatorul este controlat electronic, astfel incat se regleaza fluxul necesar de aer si se garanteaza un randament ridicat, dar si o functionare sigura. Cei care doresc sa cumpere un astfel de echipament trebuie sa caute online informatii complete si sa consulte un specialist in domeniu. Centralele pe lemne se pot achizitiona din retelele de retail, in special din magazinele de bricolaj - DIY.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar