transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-08-2015

Cesarom lanseaza noua identitate de brand si pune accent pe flexibilitate, creativitate si profesionalism

Cesarom lanseaza noua identitate de brand si pune accent pe flexibilitate, creativitate si profesionalism

Cesarom, membru al  grupului Lasselsberger si principalul producător local de plăci ceramice, anuntă finalizarea procesului de rebranding si dezvăluie noua sa identitate care promovează flexibilitatea,  creativitatea si profesionalismul ca elemente definitorii pentru activitatea companiei.

„Decizia rebrandingului a avut la bază dorinta obtinerii unui brand dinamic, cu o arhitectură nouă, modernă, asociat cu imaginea unui produs fabricat în România care să convingă partenerii că produsele românesti Cesarom reprezintă solutia firească pentru amenajările rezidentiale, comerciale sau industriale”, a declarat Sergiu Apolzan, Director de Vânzări si Marketing al Lasselsberger Ceramics România.

Odată cu rebrandingul, Cesarom îsi consolidează pozitia în fata publicului ca lider inovator într-o piată extrem de dinamică atât din punct de vedere tehnic, al pretului si mai ales estetic. Inspirată din cei peste 50 ani de experientă pe piata locală, noua identitate Cesarom mizează pe creativitate, profesionalism si flexibilitate, atribute distinctive ale acestui brand.

„Noua identitate doreste să transmită clientilor nostri faptul că cei 50 de ani de traditie au ca rezultat astăzi o întelegere profundă a necesitătilor pietei si a tendintelor în amenajare ale românilor”, a mai spus Sergiu Apolzan.

Acesta a subliniat, de asemenea, că această experientă stă la baza portofoliului de produse Cesarom, creat în acord cu tendintele internationale, dar adaptat la exigentele pietei românesti în ceea ce priveste gama cromatică, finisajele plăcilor, motivele decorurilor.

În plus, prin rebrandingul recent finalizat si viitoarele campanii de promovare îsi propune să se adreseze nu doar consumatorilor casnici, ci si designerilor si arhitectilor care consiliază amenajările rezidentiale.

Cu această ocazie, compania reînnoieste si interfata site-ului www.cesarom.ro, oferind utilizatorilor o experientă online interactivă.

Toate materialele de prezentare ale companiei sunt aliniate la noua imagine, astfel încât mesajul transmis să devină unul de impact, ce defineste trăsăturile noii imagini de brand – inventivitate, profesionalism si responsabilitate. 

Cesarom este unul dintre brandurile cu traditie din România, având o istorie de peste 50 de ani. Compania a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger, acesta fiind unul dintre cei mai renumiti producători europeni si mondiali de plăci ceramice (gresie, faiantă, decoruri).

În prezent, capacitatea totală de productie din cadrul fabricii Sanex se ridică la peste 6,7 milioane de metri pătrati anual, Lasselsberger Ceramics România comercializând o gamă variată de modele de gresie, faiantă si plăci de decor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lynette
I\'ll try to put this to good use imdiemately.
Ion
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: locmunca.office@gmail.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar