transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-06-2015

Depaco, investitii de peste 3,5 milioane euro in perioada 2013-2016

Depaco, investitii de peste 3,5 milioane euro in perioada 2013-2016

Compania Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, prezentă pe piată prin brandul Wetterbest, anuntă intentia de a îsi continua planul de investitii în România. Astfel, în perioada 2015 – 2016, compania va angaja peste 1,5 milioane de euro în: spatii de depozitare, infrastructură, utilaje complementare pentru sistemul de drenaj si un nou soft de productie.

Depaco detine la fabrica din Băicoi cea mai mare capacitate de productie de tiglă metalică si accesorii pentru acoperisuri din România, respectiv 30 de linii automate si patru hale de productie, precum si cea mai modernă linie de fabricatie de accesorii pentru drenaj din România.

În ultimii ani s-au făcut investitii sustinute, în vederea consolidării activitătii de productie locală si asigurării celor mai moderne tehnologii. Spre exemplu, în perioada 2013-2014, compania a investit peste 2 milioane de euro. De asemenea, un pas important făcut anul trecut l-a constituit demararea productiei în Oltenia (localitatea Podari, judetul Dolj).

„Producem în România de aproximativ 8 ani si credem că facem foarte bine ceea ce facem. Totul a început în 2007, de la pasiunea mea pentru domeniul prelucrării metalelor. Apoi am căutat să atrag lângă mine oameni performanti, cu pasiuni similare.

Am învătat împreună pas cu pas, ne-am lovit de foarte multe bariere si le-am depăsit singuri, fără sprijinul unui grup international. Azi ne mândrim cu rezultate exceptionale în zona de productie, tehnologie de ultimă generatie, o marcă ce are foarte multe de spus în piată – Wetterbest – si o echipă extinsă, foarte bine pregătită. Mai mult, suntem o organizatie sănătoasă, cu perspective importante de dezvoltare” - Dragos Irimescu, inginer proiectant, Director General Depaco.

Investitiile se reflectă în rezultate performante la nivel de business. Anul trecut, grupul Wetterbest a înregistrat o cifră de afaceri de 110 milioane lei. Din grup fac parte trei companii: Depaco (producător de tiglă metalică, tablă cutată si sisteme de drenaj), Polnebo (importator de folii, membrane si ferestre de mansardă) si Cortina (producător si distribuitor, punct de lucru Depaco din Oltenia, deserveste zona de sud-vest).

Depaco a atins un nivel de circa 82 milioane lei, +8% fată de 2013. Wetterbest detine o cotă de piată de aproximativ 17%.

Anul 2015 a demarat în fortă. În primele 6 luni, compania a produs peste 1 milion de m2 de tiglă metalică, ceea ce înseamnă o crestere de 30% fată de perioada similară a anului trecut. Pe segmentul de sisteme de drenaj, avansul este de 40%, în timp ce tabla cutată a progresat cu 50% în perioada mentionată.

tiglele metalice Wetterbest se diferentiază în piată prin originalitate, calitate si durabilitate. Rezistenta sporită la intemperii si coroziuni se datorează în principal stratului de zinc.

„Fiind pasionati de acest domeniu, nu ne permitem să scădem standardele de calitate sau să nu ne respectăm promisiunile fată de distribuitorii nostri si implicit fată de clientii finali beneficiari. Avem cea mai performantă tehnologie si ne aprovizionăm de la cel mai important producător de otel prevopsit de pe piată, respectiv ArcelorMittal. Ne mândrim cu faptul că Wetterbest este clientul numărul 1 din Europa al ArcelorMittal pentru fabrica din Macedonia si clientul numărul 1 din România pentru tabla prevopsită”, a explicat Dragos Irimescu.

Dincolo de avantajele de rezistentă mecanică, tiglele Wetterbest conving si prin avantajele estetice. Un element de diferentiere îl constituie înăltimea ondulei peste media uzuală, ceea ce îi conferă un plus de elegantă si rafinament.

Nu în ultimul rând, compania se mândreste prin faptul că pune la dispozitia clientilor săi cea mai mare varietate de produse si game de culori, respectiv 30 de nuante lucioase si mate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Karen
Depardieu e9tait ge9nial, mais je ne pense pas que les Acteurs et les Come9diens soient des coreruus de fond, le dernier ayant e9te9 plus vite que ses pre9de9cesseurs. C est assez ridicule, Jean Piat est Jean Piat, Depardieu est Depardieu, il y aura encore plein de Cyrano gigantesque et le0 est le ge9nie de Rostand.Le0 est le ge9nie de l art dramatique, toujours renouvable, le0 est le ge9nie des spectateurs, toujours pre9ts e0 eatre bon, eux aussi.Cyrano est avant toute chose un Texte, des de9cors et des costumes signe9s Christian Lacroix, que je conside8re comme le grand coloriste de sa profession, + il sait sculpter dans les e9toffes, n apporte rien de plus aux fameuses tirades, mais il faudrait eatre difficile pour refuser, ne peut-on regarder et e9couter e0 la fois ? Le mieux serait sfbrement de se rendre au Frane7ais plusieurs fois.Le Bole9ro de Ravel est une excellente musique pour la bagatelle, alors pourquoi pas en musique de fond de Cyrano ?Vadiou, le Bole9ro n est pas fait pour eatre joue9 en sourdine et les come9diens, il faut de9guster leur diction, mot apre8s mot.La musique est bien une non-valeur ajoute9e dans un cas pareil, et les bonnes dictions sont aussi musique, pas besoin d en rajouter, c est ainsi que je comprends vf4tre recension Monsieur Assouline. Vous ne semblez n avoir rien oublie9 dans vf4tre critique, sauf la lumie8re. Dans le film de Rappeneau, la sce8ne du balcon, se passe dans la pe9nombre et seul la voix de Depardieu nous enveloppe, c est comme e7a que je l ai grave9 dans ma me9moire, mais after all, c e9tait peut-eatre tout autrement ?Autrement on peut fermer tous ces grands the9e2tres classiques, qui de Berlin, Wien, Hambourg, Mfcnich et Londres se comparent au Frane7ais.Mon dieu que Zfcrich est une ville bien provinciale, Schauspielhaus versus Frane7ais ou Burgtheater
Gulzhan
Ana Moldovanu:Conform legislaţiei een vraogie, salariul Dvs se stabileşte een dependenţă de rezultatele individuale.Drept limită minimă şi garanţie a statului serveşte cuantumul minim garantat al salariului een sectorul real, care eencepeend cu 1 mai curent este stabilit een mărime de 1300 lei, calculat pentru un program complet de lucru de 169 ore een medie pe lună (Hotăreerea Guvernului nr. 260 din 25.04.2012).
Andrzej
Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un raaeizltor este salarieat din vulumul realizării, şi din pricin obective salariul se primeşte mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Şi dacă apar aşa cazuri zilele de sărbători şi cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederaţie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicaţi num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizat
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar