transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-09-2020

Motostivuitor Diesel pentru ca depozitul de legume-fructe sa fie ordonat

Motostivuitor Diesel pentru ca depozitul de legume-fructe sa fie ordonat

In timpul campaniei, oamenii nu mai fac fata sa aseze laditele unele peste altele sau sa le ia la mana pe fiecare in parte. Ca recolta sa nu putrezeasca sau sa nu se usuce pe camp, se lucreaza zi-lumina.

La depozite, camioanele vin si pleaca si isi asteapta randul sa fie incarcate sau decarcate, dupa caz.

Lucratorii din depozit nu au puterea si viteza masinilor, de aceea un motostivuitor diesel face minuni. El poate inlocui 10 oameni si nu oboseste niciodata.

1. Sunt sigure, confortabile si functionale.


Au putere mare de munca, volanul este mic, iar spatiul destinat conducatorului confortabil, astfel ca persoana care le conduce poate lucra neintrerupt 8-10 ore pe ele, in cazul in care situatia ar impune acest lucru. Pedalele se utilizeaza usor si acest motostivuitor  poate fi condus foarte usor si de catre o doamna.

2.

Consuma foarte putin carburant. Se intelege ca un motostivuitor puternic care are motor cu ardere interna este foarte economic, putand sa inlocuiasca munca mai multor salariati, consumand putin si avand o intretinere ieftina.

Toate acestea ar trebui sa te determine sa cumperi cel putin unul pentru firma ta.

3. Au durata mare de viata. Nu se defecteaza repede si daca sunt bine intretinute pot functiona si 10-15 ani fara vreo interventie.

4. Toate manevrele sunt sigure si exista o particularitate care face din ele utilaje de maxima siguranta. Cand persoana care il conduce paraseste scaunul si il lasa intr-o anumita pozitie, motostivuitorul se blocheaza.

Nu este asemenea tractoarelor carora chiar daca le-ai pus un bolovan la roata sa le asiguri, cand le lasi pe o panta, pleaca singur si pot produce cele mai mari nenorociri, ci este unul dintre cele mai sigure si utile masini.

5. Indicatoarele de bord te informeaza cu privire la orice disfunctie: cand este pe punctul de a ramane fara combustibil, cand lichidul de racire s-a supraincalzit. De asemenea sunt afisate corect si orele de functionare.

6. Mersul inapoi este prevazut cu semnalizare si acest lucru este grozav de bun, fiindca au avut loc multe accidente grave, deoarece persoanele aflate in spatele utilajului nu au fost atente, iar conducatorul nu le-a vazut si le-a lovit in plin.

7. Franele sunt sigure si in afara claxonului puternic, motostivuitorul este prevazut si cu girofar.

Vestea buna este ca poti obtine o oferta personalizata de pret pentru aceasta bijuterie care nu oboseste asezand in stive lazile sau materialele de contructie sau placile de gresie si de faianta aflate in cutii grele.

Cumpararea unui motostivuitor reprezinta cea mai buna investitie, daca utilajul va fi condus de o persoana serioasa, responsabila si priceputa in meseria sa.

Intra acum pe site si fa alegerea potrivita! Exista utilaje ce pot ridica 1500 de kilograme, 2500 de kilograme, 3000 de kilograme, 5000 de kilograme si 7000 de kilograme.

Un motostivuitor inlocuieste garantat munca a 10 oameni, iar salariatii aceia ii poti folosi la alte munci.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar