transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-01-2018

Sistem modern de ventilare a casei, cu schimbator de caldura

Sistem modern de ventilare a casei, cu schimbator de caldura

Atat in cazul locuintelor vechi, cat si in cazul locuintelor noi, igrasia si mucegaiul pot sa apara in anumite locuri, indiferent de materialele utilizate pentru constructie si pentru amenajare. De asemenea, o alta problema acuta cu care se confrunta multe persoane in mediul rezidential este condensul pe geamurile termopan si umiditatea crescuta in locuinta.

Exista solutii de moment care pot diminua problemele sau care chiar le pot elimina provizoriu, insa ideal este sa lupti astfel incat sa elimini cauza. In prezent, eixsta si pe piata din Romania solutii moderne, simplu de instalat: sisteme de ventilare a casei cu schimbator de caldura din cupru.

Cei de la Prana propun astfel un sistem de ventilatie cu dublu flux: admisia si evacuarea aerului se fac simultan, dar fara a se amesteca fluxurile de aer. Acest sistem inovator de ventilare a incaperilor asigura pastrarea caldurii in timpul iernii si pastrarea aerului racoros in timpul verii. De asemenea, se mentine componenta energetica a aerului din incapere.

"Carcasa sistemului de ventilatie rezidential este confectionat din plastic tip ABC. Iar in calitate de recuperator de caldura, se foloseste un schimbator de caldura din cupru.

Sistemul elimina din incapere aerul care este contaminat cu microparticule de praf si fum si asigura admisia de aer proaspat si curat din exterior. Totodata fluxul de admisie si evacuare al aerului trece prin canale diferite si nu se amesteca. In timpul ventilatiei, prin schimbatorul de cupru se produce transferul de caldura, care de fapt si asigura eficienta energetica a sistemului in orice anotimp. Capacitatea de a controla cantitatea de admisie si evacuare a aerului ofera un confort sporit in casa", spun reprezentantii Prana Romania.

Recuperarea de caldura reprezinta cea mai moderna metoda de economisire a energiei. Cum este posibil? Aerul incalzit este evacuat din locuinta prin schimbatorul de caldura care cedeaza caldura prin peretele schimbatorului, catre aerul admis in incapere. Gratie recuperatorului Prana, coeficientul de recuperare a caldurii ajunge la 91%. Detalii tehnice si alte informatii despre acest sistem de ventilare a casei pot fi accesate pe website-ul celor de la Prana. Produsele pot fi livrate oriunde in Romania si se instaleaza usor.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar