transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-08-2015

Soldari la mii de produse de sezon in magazinele Praktiker

Soldari la mii de produse de sezon in magazinele Praktiker

Praktiker lansează campania reducerilor finale ale verii. În perioada 27 iulie-16 august, mii de produse din categoria grădinărit, DYI unelte vor beneficia de reduceri de 40%.

“Campania de sellout este cunoscută în piată si este una dintre cele mai asteptate campanii de clientii Praktiker, însă nu numai. Produsele care beneficiază de reduceri pe segmentul de DIY  cuprind aproximativ toate categoriile cu focus pe zona de grădinărit. Este ca o „curătenie în magazin”  înainte de începerea sezonului de toamnă. Produsele beneficiază în această perioadă de reduceri mari, chiar până la 40% si asteptăm clientii să beneficieze de aceste preturi de final de sezon” a declarat Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

Praktiker oferă clientilor, inclusiv pe perioada soldărilor, un foarte bun raport calitate-pret, o paletă variată de produse din care să aleagă conform nevoilor si  servicii de calitate, caracterizate de promptitudine si profesionalism.

Campania se desfăsoară pe toate canalele media: OOH, TV, radio etc. În România, Praktiker s-a impus ca lider al pietei de DIY, fiind cel mai cunoscut si mai iubit brand în rândul consumatorilor români, cu un nivel de notorietate de 98%.

În prezent, compania are 28 magazine în 24 de orase din tară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoratiuni pentru interior si exterior; produse sanitare; mobilă; electronice si electrocasnice; produse pentru grădinărit si materiale de constructii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Bani cat mai repede! Cel mai ușor și mai consistent sistem de făcut bani repede! Simplu, eficient si cu totul... revolutionar! Oferta este noua si nu seamana cu nimic din tot ceea ce ai intalnit pana in prezent! Trebuie doar sa vezi despre ce e vorba! Acum! Cere detalii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar