transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-10-2015

Symmetrica mizeaza pe cresterea constanta a vanzarilor in magazinele de bricolaj

Symmetrica mizeaza pe cresterea constanta a vanzarilor in magazinele de bricolaj

În conditiile scăderii investitiilor publice din ultimii ani, Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri vibropresate si cel mai mare producător autohton, vizează, pentru următorii 3 ani, o crestere a prezentei în retelele de magazine de tip Do-it-Yourself.

„În acest moment, aproximativ o zecime din clientii nostri provin din magazine de tip DIY, acestea fiind locatiile în care găsesc o gamă mai largă de produse pentru amenajarea curtii si a casei, din care îsi pot alege elementele necesare completării unui proiect. Mentionez că, odată cu lansarea gamelor adresate proiectelor rezidentiale, ne asteptăm la o majorare a comenzilor din această zonă de cca. 3% anual, pentru următorii 3 ani”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica.

Comparativ cu 2014, când vânzările companiei în retelele DIY reprezentau cca. 7% din total, în acest an vor ajunge la 10%.

Conform afirmatiilor lui Sebastian Bobu, spre deosebire de showroom-urile producătorilor, magazinele DIY sunt mult mai atractive pentru clienti, atât datorită proximitătii, cât si a serviciilor oferite de către acestea. Astfel, chiar dacă, din considerente logistice, portofoliul de pavele este mai limitat într-un magazin de bricolaj, clientul are posibilitatea de a achizitiona pe loc cantităti mici, beneficiind, în acelasi timp, si de transport si descărcare.

„În astfel de magazine, cel mai important aspect este interesul si dedicarea consultantilor.

Chiar dacă un client este convins că va achizitiona un produs care i-a plăcut, specialistii au rolul de a-l ghida si de a-i oferi solutii adecvate nevoilor sale”, a completat reprezentantul companiei.

Pe de altă parte, pentru cei care doresc un pachet complet de servicii, care să includă atât consultantă de specialitate, cât si o executie ireprosabilă a proiectului, recomandarea specialistilor de la Symmetrica este să apeleze la locatiile producătorului si la montatorii autorizati, prezenti în toată tara.

De asemenea, în acest caz, clientii au acces direct la întreaga gamă de produse, dar si la preturi atractive, comparativ cu un magazin DIY, unde pretul mediu pentru pavele se situează între 40-100 Ron/mp, în functie de gamă si caracteristici.

În ceea ce priveste preferintele clientilor magazinelor de bricolaj, Symmetrica remarcă faptul că modelele de pavaj clasic, atât din punct de vedere coloristic, cât si al formei, sunt în continuare pe placul românilor, în timp ce produsele de design generează, momentan, 10 procente din vânzări.

Referitor la business-ul Symmetrica, compania mentine estimările si tinteste o crestere a cifrei de afaceri anuale cu circa 5%, până la peste 77 de milioane de lei (peste 17,3 milioane de euro).

Symmetrica este o companie 100% românească, producătoare de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile, într-o gamă variată de forme si culori. Aceasta a fost înfiintată în 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din actiuni) si Florin-Cristinel Stanciu (40% din actiuni).

Prima fabrică Symmetrica a fost inaugurată în 1999 la Veresti, judetul Suceava, urmată apoi de unitătile de productie de la Podu Iloaiei, judetul Iasi (2010), si Bolintin Vale, în apropiere de Bucuresti (2011), Prejmer – Brasov (2012) si Cociu – Bistrita-Năsăud (2012).

Principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat pavele si borduri se numără Arena Natională, parcul balnear din statiunea Vatra Dornei, magazine Carrefour, Lidl, Penny Market, parcări cu pavele ecologice în Bucuresti etc. De asemenea, produsele companiei au fost folosite pentru reabilitatea de străzi, trotuare si parcuri ecologice din întreaga tară.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Phiiamiira
If it\'s on your mouth then you most likely got it from itclnennoy kissing a family member or friend that has cold sores during child hood, many people contract HSV1 this way it\'s actually what causes cold sores (oral herpes) and they are very common to have on the mouth. Cold sores don\'t commonly come from having sex.You can kiss her or give her oral sex when you have absolutely NO signs or symptoms of an out break. Herpes is more contagious while there is any signs of an out break, but you do have a slight chance of passing it when you don\'t have an out break. This is because of viral shedding which is spreading herpes when you don\'t have symptoms. Viral shedding usually happens around the time of and in between out breaks. Viral shedding usually happens for a small number of days out of the year, but it\'s unpredictable even to you. If you do get a cold sore or break out wait until it\'s completely gone then wait a few more days to kiss her or give her oral sex.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar