transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-07-2013

Increderea in economia zonei euro continua sa creasca - analiza Equity Invest

Increderea in economia zonei euro continua sa creasca - analiza Equity Invest

Indicatorul privind încrederea în economia zonei euro a continuat să crească în iulie, după alte două luni de creştere, conform datelor anunţate astăzi de Comisia Europeană. Încrederea în economia zonei euro a crescut peste aşteptări încă din iunie, respectiv la 91,3, indicatorul de sentiment economic ajungând apoi în iulie la 92,5. Încrederea în economia zonei euro este un indicator de tip compozit, reflectând cinci indicatori cu ponderi diferite, respectiv încrederea în industria zonei euro, în servicii, în sectorul construcţiilor, în retail, precum şi încrederea consumatorilor.
 
Deocamdată pare puţin probabil ca BCE să decidă noi scăderi ale dobânzii de referinţă

"Așadar per ansamblu, la nivelul celor 17 state membre ale zonei euro, primim semnale pozitive atât din zona de business, cât și din cea a consumului, posibil inclusiv ca efecte ale relaxării monetare din luna mai, pusă în aplicare de Banca Centrală Europeană. Prin urmare, pentru moment nu ne așteptăm la continuarea scăderii ratei de dobândă pe parcursul următoarelor ședințe BCE, însă acest lucru nu este exclus spre finalul anului, dacă economia reală nu va continua trendul creat", a arătat Cosmin Enache, Director de Operaţiuni al casei de brokeraj (SSIF) Equity Invest, singura companie românească ce a devenit formator de piaţă pe piaţa extrabursieră de Contracte pentru Diferenţă (CFD-uri).

Deşi atât încrederea în industrie, cât şi cea în servicii, precum şi încrederea consumatorilor au crescut în ultimele luni, aceşti indicatori se află însă încă în zona negativă (sub zero).

Separat, indicatorul privind mediul de afaceri din zona euro a înregistrat, la rândul său, o evoluţie bună în ultimele luni, ajungând de la -1,04 în aprilie, la -0,53 valoarea anunțată pentru iulie.

"În același timp, la nivelul întregii zone euro, ZEW Economic Sentiment a depășit estimările inițiale, valoarea publicată în iulie (32,8) fiind a treia cea mai ridicată valoarea a acestui an după cele înregistrate în februarie și, respectiv, martie", a precizat Cosmin Enache.
Indicatorul de sentiment economic publicat de institutul ZEW pentru luna iulie a sugerat însă o ușoară înrăutățire a climatului economic în Germania, valoarea publicată (36,3) infirmând așteptările pieței și poziționându-se sub cifra anterioară (38,5).

De altfel, referitor la economia Germaniei, inclusiv indicatorul IFO a avut evoluţii destul de puţin convingătoare în ultimele luni.
 
Semnalele sunt încă divergente

"În concluzie, semnalele sunt încă divergente: pe de o parte se înregistrează un climat optimist la nivelul celor 17 state euro, iar de celaltă parte Germania- cea mai puternică economie din regiune- se plasează într-un  oarecare "con de umbră", întrucât sectorul privat este încă pesimist cu privire la șansele revitalizării economice în următoarea jumătate de an. Considerăm însă foarte important faptul că în ultimele luni încrederea în consum a continuat să se îmbunătățească, consumatorii europeni luând în calcul alocarea unei părţi din ce în ce mai mari din veniturile obținute pentru cheltuielile de consum. Consumul reprezintă o componentă foarte importantă în calculul creșterii economice, o revenire pe acest segment susținând în cele din urmă o revenire pe creștere economică a zonei euro", a arătat Cosmin Enache.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Bartholomew
4, 2, 3, flat The sad thing is he may not truly understand it all. The Warlord On The Outs. After all, there is this to codesnir. What would you rather pay attention to over there, sitting on the Euro, seeing the shambles here? Carla
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar