transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2014

Piete financiare - piata valutara - actiuni, obligatiuni, marfuri - analiza TeleTrade, 15 mai 2014

Piete financiare - piata valutara - actiuni, obligatiuni, marfuri - analiza TeleTrade, 15 mai 2014

Potrivit raportului publicat de departamentul muncii al SUA, in aprilie, indicele preturilor de productie a crescut cu 0.6% fata de +0.5% inregistrat luna trecuta. Fara a lua in calcul componentele volatile precum produsele alimentare si energia, preturile de productie au crescut cu 0.5% fata de 0.6% in martie.

Economistii estimau o crestere de 0.2% in ambele luni, se arata intr-un material realizat de compania TeleTrade - www.teletrade-dj.ro.

Reprezentantul ECB, Weidmann:

 

- voi sustine masurile ECB daca va fi necesar.

 

- exista un risc mic de deflatie.

 

- procesul modificarilor (dupa criza) este un factor important care determina o inflatie scazuta.

 

- nu toate masurile despre care se discuta se potrivesc.

 

- QE ar putea sa nu fie o masura potrivita in combaterea unei inflatii scazute.

 

- diminuarea cursului valutar nu poate sa majoreze pe termen lung competitivitatea.

 

- fluxul de capital in zona euro diminueaza ratele.

 

- nimeni nu are de castigat de pe urma unui "razboi valutar".

 

- deocamdata, Bundesbank nu este de acord cu nicio masura noua privind politica monetara.

 

- ECB asteapta datele macroeconomice inainte sa ia o decizie.

Reprezentantul ECB, Mersch: ECB ar putea evalua optiunea cumpararii de obligatiuni de pe piata secundara.

Reprezentantul BCE, Yves Mersch, a declarat ca BCE ar putea cumpara, in anumite conditii, obligatiuni ale statelor membre UE de pe piata secundara". Insa, dupa cum afirma acesta, "exista trei conditii necesare si nicidecum suficiente pentru OMT. Consiliul de administratie va lua decizia referitoare la posibilitatea realizarea programului OMT in fiecare caz concret in parte, doar dupa evaluarea conditiilor politicii monetare". Mentionand ca legalitatea OMTului inca nu a fost stabilita instanta, Mersch a declarat ca interactiunea dintre BCE si Curtea de Justitie va aduce rezultate bune.

Piata Valutara

EUR/USD Astazi este o zi plina de evenimente economice in zona euro. Incepand cu ora 08.30 va fi afisat PIB-ul preliminar al tarilor europene. La ora 12.00 mentionam evenimentul principal al acestei zile si anume publicarea inflatiei revizuite a zonei euro. ECB va monitoriza aceste date si le va lua in considerare in luare deciziei de a implementa sau nu noi masuri de stimulare economica, la sedinta din iunie. Se evidentiaza urmatoarele scenarii:
-CPI si PIB sub prognoze: in acest caz situatia este clara. ECB va trebui sa actioneze si euro se va deprecia masiv.
-CPI si PIB peste prognoze: aceasta situatie ar oferi un impuls pentru euro, iar presiunea asupra bancii centrale se va diminua.
-fiind ultima afisare a inflatiei este posibil ca valoarea CPI sa nu difere fata de prognoze si anume 0.7% (y/y). Aceasta situatie ar putea sa nu fie suficienta pentru a inlatura temerile cu privire la actiunea bancii centrale, mai ales daca si PIB-ul inregistreaza valori sub prognoze.

In cazul unei deprecieri agresive, nivelul $1.3621 (MA 200 pe Daily) ofera o zona importanta de suport.

GBP/USD Lumanarea de daily a inchis sub media de 200 pe H4 fapt ce confirma tendinta de depreciere a paritatii. Primul nivel important de suport il intalnim la $1.6721 (MA 55 pe daily).

AUD/USD Nu a reusit sa se mentina peste nivelul psihologic $0.9400. Este posibil ca un double top sa fie in formare (vizibil pe H4 si Daily) iar datele economice de astazi din SUA vor avea o influenta considerabila asupra actiunii pretului.

USD/JPY PIB-ul japoniei a afisat valori peste prognoze, dar paritatea nu a reactionat la aceste date. Scaderea dobanzii obligatiunilor americane pe 10 ani sub nivelul de suport 2.57 este un motiv de ingrijorare pentru pozitiile usd/jpy long.

Stock Market

Actiunille Asiatice Chiar daca PIB-ul Japoniei a crescut cu 1.5% (q/q) fata de 1.0% cat erau asteptarile, Nikkei 225 nu a inregistrat modificari semnificative. Indicele se afla acum in zona deschiderii si anume 14256.

Actiunile Americane Principalii indici bursieri americani demonstreaza o dinamica negativa. Indicii se afla sub nivelul de deschidere dupa ce doua zile consecutiv au inregistrat maxime istorice. Piata americana a fost influentata de cresterea peste asteptari a indicelui preturilor de productie din SUA.

Piata de Obligatiuni

Dobabda obligatiunilor Americane pe 10 ani a scazut la 2.55% (-3 basic points).

Dobanda obligatiunilor Germane pe 10 ani a scazut la 1.37% (-5 basic points).

Dobanda obligatiunilor din Marea Britanie pe 10 ani 0 s-a mentinut la 2.58% (+0 basic points).

Piata de Marfuri

Petrol Pretul petrolului WTI a crescut pana la nivelul maxim din ultimele trei saptamani dupa ce datele prezentate de guvernul american au aratat ca rezervele de petrol din SUA au crescut saptamana trecuta.

Aurul

Mentionam urmatoarele nivele:
Rezistenta 3: 1392 (maximul lunii martie)
Rezistenta 2: 1330 (maximul lunii aprilie)
Rezistenta 1: 1315 (maximul saptamanii trecute)
Pretul actual: 1303.20
Suport 1: 1300/98 (regiunea МА(200) pe Н4 si D1)
Suport 2: 1285 (regiunea minimelor din 8-9 mai)
Suport 3: 1275 (minimul din 2 mai)

Toate materialele publicate incluzand date, cotatii si grafice au doar scop informational, TeleTrade oferind doar un serviciu de interpretare. Acest material nu constituie si nu ar trebui sa fie inteles ca indurmare pentru investitie si nici ca recomandare pentru cumpararea sau vanzarea oricarui instrument financiar, nici sa afecteze alte tranzactii sau acte legale. Informatia publicata este obtinuta de TeleTrade de la surse considerate a fi de incredere si precise, dar nu este nici o garantie ca acesta este cazul. Informatiile, datele sau opiniile continute in acest document se pot modifica fara o notificare prealabila.

TeleTRADE declina orice responsabilitate sau garantie pentru acuratetea, actualitatea, caracterul adecvat sau complet al materialului si pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita la, orice pierdere de profit, care poate apărea direct sau indirect din utilizarea sau increderea intr-un astfel de material. Performantele anterioare sau performantele trecute simulate nu sunt un indicator fiabil al rezultatelor viitoare, si indicatorii de prognoză nu sunt un indicator de încredere pentru performanta viitoare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar