transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-04-2024 4.6664 lei 4.9737 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-09-2011

Pietele risca o noua deceptie - editorial Tradeville

Pietele risca o noua deceptie - editorial Tradeville Am vazut in debutul acestei saptamani perceptia potrivit careia reticenta guvernului german de a accepta in public ideea unei majorari a capitalizarii "EFSF" este doar mimata pentru a obtine maine in Bundestag un vot favorabil asupra extinderii mandatului fondului. Exista de asemenea sperante ca autoritatile europene sunt mai aproape ca oricand de o solutie istorica in directia rezolvarii crizei zonei euro.

Cred ca asteptarile descrise mai sus sunt exagerate, si pietele financiare devin vulnerabile unei noi deceptii.

Nu este ca si cum cabinetul doamnei Merkel nu este capabil de oportunism politic si modificari teribile de atitudine. Dimpotriva. Toti pasii facuti pe parcursul ultimilor doi ani in sensul rezolvarii crizei blocului au fost la inceput refuzati ferm de Berlin. Dar in fiecare din aceste situatii cabinetul Merkel a avut nevoie de saptamani si chiar luni pentru schimbari de atitudine la care in urma cu ceva mai mult de o decada generatia Helmut Kohl ar fi subscris in numai un sfert de ora. Intre timp, criza zonei euro a devenit un imens ciclu reflexiv malign care se antreneaza la mai multe niveluri: suveran, bancar, politic si public.

Pentru cabinetul german in configuratia sa curenta solutia de ultima instanta este austeritatea, nu o uniune fiscala (vedeti „Why austerity is only cure for the eurozone” – Wolfgang Schauble; Financial Times, 5 septembrie). Un verdict recent al Curtii Constitutionale a Germaniei limiteaza oricum in mod drastic puterile discretionare ale oricarui guvern in orice configuratie politica asupra implementarii unor mecanisme permanente de garantare a obligatiilor de plata ale altor state membre ale zonei euro.
De remarcat de asemenea reticenta cancelarului Merkel vizavi de ideea modificarii configuratiei guvernului pe care-l conduce sau macar in ceea ce priveste mobilizarea unor voturi favorabile in Bundestag cu sprijinul opozitiei pro-europene (SPD in particular).

Un articol aparut aseara in editia online a Financial Times sugereaza ca cel putin sapte state membre ale blocului vor sa forteze o participare mai importanta a sectorului privat la cel de-al doilea program de asistenta financiara acordat Greciei in raport cu cifrele agreate la summit-ul din 21 iulie (vedeti "Split opens over Greek bail-out terms" – Peter Spiegel, Quentin Peel; Financial Times, 27 septembrie). Daca informatiile relatate in cuprinsul materialului sunt reale, atunci suntem la jumatate de pas de un default al Greciei.


Mihai Nichisoiu
Analist piete internationale
Tradeville S.A.


SSIF Tradeville SA nu face consultanta de investitii si nici recomandari de investitii. Rapoartele prezentate de societate reprezinta simple materiale informative care prezinta in mod obiectiv date despre piete financiare, emitenti si sectoare de activitate. Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru tranzactiile efectuate pe baza acestor Rapoarte.

SSIF Tradeville SA nu are interese proprii, de nicio natura, inclusiv financiara si nici nu se afla (societatea, persoanele relevante din cadrul societatii sau orice persoane implicate cu acestea) in situatii de conflict de interese cu emitentii la care se refera Rapoartele. SSIF Tradeville SA a elaborat si implementat in cadrul societatii o Procedura interna pentru evitarea si gestionarea conflictelor de interese; in situatia in care conflictele de interese nu pot fi evitate, acestea vor fi aduse la cunostinta publicului cel tarziu la data furnizarii Rapoartelor. Datele utilizate pentru redactarea Rapoartelor au fost obtinute din surse considerate a fi de incredere, insa nu avem nicio garantie privind corectitudinea acestora.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A., B-ul. Unirii 19, bl. 4B, Bucuresti, Romania tel: (021) 336 93 25, fax: (021) 336 92 33; Autorizata prin Decizia CNVM nr. 398/15.02.2005.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Paulo
Haiduc Dobrogeanul spune:@Voronetzu: de fapt tu prin camentoriu vroiai doar sa iti faci publicitate blogului, puteai gasi o cale mai buna, oricum tre sa dai un suc ca te promoveaza involuntar aici.
Kaydi
I love reading these atricels because they're short but informative.
Gina
Well put, sir, well put. I'll ceratlniy make note of that.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar