transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-01-2013

Saxo Bank lanseaza Saxo Prime pentru a furniza clientilor institutionali FX Prime Brokerage

Saxo Bank lanseaza Saxo Prime pentru a furniza clientilor institutionali FX Prime Brokerage

Saxo Bank, specialist în tranzactionare online multi-asset si investitii, lansează Saxo Prime, noua sa solutie FX Prime Brokerage, oferind astfel clientilor institutionali acces direct la piata (DMA) majoritătii furnizorilor de lichidităti FX si la principalele medii de tranzactionare din lumea întreagă. Saxo Prime îmbină functionalitătile prime brokerage ale Saxo Bank cu conectivitatea de top oferită de MarketFactory, un furnizor de software algoritmic de tranzactionare cu latentă mică si servicii de hostare.

Saxo Prime extinde oferta de produse Saxo Bank pentru asset manageri, brokerii retail si firmele de tranzactionare, prin furnizarea de FX DMA. Saxo Direct, solutia de conectivitate API (Application Programming Interface), permite accesul la lichiditătile cross-asset, de primă mărime, ale Saxo Bank.

Functionalitătile Saxo Prime DMA sunt construite pe agregatorul FX MarketFactory (portal de tranzactionare), oferind o singură interfată API pentru o conectivitate eficientizată către băncile si pietele majore, dar si către retelele de comunicare electronică a valutelor (ECN). Clientii Saxo Bank nu sunt expusi schimbărilor, update-urilor si acordurilor de acces ale diverselor fluxuri, iar interfata API îsi păstrează interfata după orice schimbare de mediu, oferind conectivitate permanentă. 

Lucian Lauerman, Head of API Business Saxo Bank, a declarat: “Cu Saxo Prime si DMA, oferim posibilitatea clientilor nostri să aibă acces facil si eficient la masa de lichidităti care alimentează pietele FX, de la o gamă de retele ECN, până la lichiditătile unei singure bănci. MarketFactory este un furnizor de top de servicii de conectivitate cu latentă mică în spatiul FX, cu o solutie tehnică excelentă si un impresionant istoric de reusite. Experienta si dedicarea echipei lor ne vor ajuta să extindem în continuare oferta noastră exceptională pentru clienti si să permitem un acces fără precedent la lichidităti.

Saxo Prime îmbină conectivitatea directă cu acordurile de acces si intermedierile de creditare acolo unde este cazul, ceea ce înseamnă că un număr mai mare de clienti pot aceesa usor si direct aceste medii.”

Saxo Prime este disponibil începând cu 23 ianuarie 2013 pentru clientii institutionali Saxo Bank din întreaga lume.

Saxo Bank este o bancă specializată în investitii si tranzactionări online. Banca permite clientilor să tranzactioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, actiuni, contracte Futures, optiuni si alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzactionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader si SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil.

Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clientii institutionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă si presupune personalizarea si crearea de mărci pentru platformele de tranzactionare  pentru alte institutii financiare si brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienti white label si deserveste mii de clienti retail în peste 160 de tări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogati si, de atunci, si-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga si birouri în Australia, Cehia, Franta, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Emiratele Arabe Unite.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
uYxRaL Muchos Gracias for your blog.Really looking forward to read more. Really Great.
crorkz
Tar642 Appreciate you sharing, great blog post. Keep writing.
high quality backlinks
pXUT8W I appreciate you sharing this blog article.Much thanks again. Want more.
Keesha
I never touhhgt I would find such an everyday topic so enthralling!
Novheta
vraiment rien?@Bidi:naaan comment peut on zaeppr un tel chef d'oeuvre??@Oum: toi non plus??? meme le refrain??@Daydreamer: allez, tu peux bien avouer que tu etais fan, ca ne sortira pas d'ici!@Pivoine: nan c'est pas une blague c'est vraiment un 45 tours!@Pimousse: et avec le son tu as essaye?@Annouchka: le refrain ne te dis vraiment rien? @Sand: le clip est un petit bijou de kitch!@Sandra: mais de rien!!@Evy:aaaaahhhhhhh!! ton homme est ge9nial!!!!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar