transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-12-2012

Saxo Direct API - solutie extrem de puternica in 2012 pe volume si numar de clienti

Saxo Direct API - solutie extrem de puternica in 2012 pe volume si numar de clienti

Saxo Bank, specialistul în tranzactionări online multi-asset si investitii, anuntă o crestere a volumului mediu lunar de tranzactionare FX de aproape 600%, în comparatie cu decembrie 2011, pe platforma Saxo Direct pentru clienti institutionali.

Volumele de CFD-uri si cash equities tranzactionate pe Saxo Direct au crescut cu 650% pe aceeasi perioadă comparativă. Noii clienti care utilizează serviciile Saxo API (Application Programming Interface) sunt cu predilectie agregatori retail si asset manageri. Numărul de clienti activi în 2012 a crescut, de asemenea, semnificativ.

Saxo Direct furnizează clientilor institutionali lichidităti pentru FX-uri si CFD-uri, pe lângă preturile speciale si executii pentru uz propriu sau al clientilor acestora.

Abordarea Saxo pe canalul Direct API este de a folosi expertiza câstigată în ani de zile pentru a administra relatia cu furnizorii de lichidităti si de a utiliza aceleasi instrumente, măsurători si expertiză pentru a construi feed-uri personalizate care să furnizeze servicii de lichiditate clientilor Saxo Direct, servicii de încredere si de calitate foarte bună.

Bazată pe protocolul FIX, solutia Saxo Direct API conectează clientii la motoarele FIX si Order Management Systems. Clientii pot tranzactiona FX, CFD, CFD DMA, actiuni si futures, folosind o singură interfată. Totodată, Saxo Direct suportă conexiunea cu o gamă variată de solutii Metatrader 4 si are implementat suport pentru alte noi platforme third party.


 
Lucian Lauerman, Head of API Business, Saxo Bank, declară: “2012 a fost un an de succes pentru oferta noastră insitutională, iar Saxo Direct a cunoscut o crestere spectaculoasă în mod particular. Am investit resurse substantiale pentru a construi o relatie excelentă cu agregatorii retail, managerii de asseturi si facilitatorii tehnici. Vom continua să dezvoltăm si îmbunătătim functionalitătile Saxo Direct pentru a fi cei care furnizăm o solutie de top pe piată.”

Saxo Bank este o bancă specializată în investitii si tranzactionări online. Banca permite clientilor să tranzactioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, actiuni, contracte Futures, optiuni si alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzactionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader si SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil.

Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clientii institutionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă si presupune personalizarea si crearea de mărci pentru platformele de tranzactionare  pentru alte institutii financiare si brokeri.

Saxo Bank are peste 120 de clienti white label si deserveste mii de clienti retail în peste 160 de tări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogati si, de atunci, si-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga si birouri în Australia, Cehia, Franta, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Emiratele Arabe Unite.
 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar