transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-04-2013

Traderul american Al Brooks va sustine o serie de webinarii pentru publicul din Romania

Traderul american Al Brooks va sustine o serie de webinarii pentru publicul din Romania

Traderul profesionist american Al Brooks, autorul a trei bestsellere, va sustine, la initiativa Noble Securities, o serie de cinci webinarii gratuite educative despre strategiile sale de trading, care vor fi prezentate în Polonia, România, Cehia, Slovacia si Ungaria. Al Brooks a devenit trader profesionist în urmă cu 26 de ani, când a renuntat la cariera sa de medic oftalmolog, optând pentru trading.

Alături de trading, Al Brooks realizează analize tehnice pentru anumite publicatii de investitii (între care Futures Magazine), sustine prezentări de profil si scrie cărti despre strategia de bază pe care o foloseste în trading. "În ultimii ani, tradingul a crescut în popularitate în România, având un parcurs firesc si previzibil. Majoritatea persoanelor investesc pentru a realiza venituri suplimentare, fiind încă putini cei care se gândesc să facă din trading o profesie. Însă, indiferent care este scopul pentru care o persoană tranzactionează, este foarte important ca fiecare să îsi găsească stilul si metoda care i se potrivesc, iar aici se încadrează foarte bine seria de webinarii sustinute de Al Brooks", a arătat Silviu Pojar, Sales Manager Noble Securities- sucursala România, membru al grupului financiar european Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding.

Al Brooks este specializat în analiza actiunii preturilor diferitelor instrumente financiare, astfel încât webinariile sale se vor referi în principal la strategiile inovative bazate pe miscarea preturilor ("Price Action"); Brooks arată că investitia pe pietele financiare poate avea succes atunci când există disciplină, strategiile sunt respectate, iar emotiile sunt bine gestionate. "Al Brooks prezintă modul său de abordare a tradingului într-o manieră simplă, accesibilă atât începătorilor, cât si celor cu experientă", a precizat Silviu Pojar.

Oricine poate participa la primele webinarii; în prima prezentare, Brooks aduce în mod treptat la cunostinta investitorilor metodele sale de tranzactionare, arată ce functionează pe pietele financiare si cum investesc profesionistii, abordează ciclurile pietelor financiare, durata tradingului, prezintă semnalele de deschidere a unor pozitii de trading etc.

Al doilea webinar continuă prezentarea regulilor de bază si a conceptelor simple ale strategiei folosite de Al Brooks, tratând managementul banilor, psihologia pietelor, matematica tradingului, riscul initial si riscul actual, marcarea profitului, strategia opririi pierderii etc. 

Ultimele trei webinarii trateaza strategii din ce in ce mai complexe: Al Brooks abordează trendurile, tranzactionarea întoarcerilor de pret si, respectiv, tranzactionarea pe miscările laterale ale pietei. "Webinariile 3, 4 si 5 sunt mai sofisticate si se adresează publicului Noble Securities care deja tranzactionează sau începe să tranzactioneze. Metodele lui Al Brooks reprezintă o optiune, o strategie pe care investitorii pot să o aplice în cazul în care  vor considera că li se potriveste", a arătat Silviu Pojar.

Cele 5 webinarii vor fi prezentate în România în datele de 25 aprilie, 9 si 23 mai, 6 si, respectiv, 13 iunie. Fiecare webinar va avea o durată de aproximativ 90 de minute, iar înscrierile se realizeaza pe website-ul casei de brokeraj.


În 2012, grupul financiar european Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding a făcut primul pas în România, deschizând sucursala locală a firmei de brokeraj Noble Securities.
Getin Noble Bank Group of Companies detine bănci (retail banking, private banking, corporate banking), fonduri de investitii, companii de consultantă financiară si imobiliară, leasing si asigurări. La rândul său, Getin Holding detine bănci, companii de leasing si asigurări, precum si alte companii în domeniul financiar în Polonia, Rusia, Ucraina, Belarus si România. În 2011, Getin Noble Bank a realizat un profit net de 230 milioane EUR, iar Getin Holding a obtinut un profit net de 250 milioane EUR. Getin Noble Bank Group of Companies si Getin Holding sunt grupuri de origine poloneză, “înrudite” ca business si actionariat majoritar. Actionarul majoritar al celor două grupuri este omul de afaceri Leszek Czarnecki, Doctor în stiinte Economice.

Casa de Brokeraj Noble Securities este reglementată si autorizată de organismul de profil din Polonia, iar filiala din România va opera inclusiv sub supravegherea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM). Tranzactiile se realizează prin intermediul platformei Noble Markets, care oferă peste 200 de instrumente financiare: perechi valutare, actiuni, indici bursieri si mărfuri. Prin platforma Noble Markets se realizează tranzactii în marjă (maxim 1:100); astfel, se pot realiza tranzactii cu o valoare mai mare decât suma alocată. Atunci când se tranzactionează în marjă, se utilizează efectul de levier, care amplifică atât câstigurile, cât si pierderile potentiale: o marjă de 1% (1:100) permite realizarea unei tranzactii de 1.000 EUR blocând în contul de tranzactionare doar 10 EUR (1000 EUR*1%).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Denis
Eimai ki egw latris ton Brooks Brothers re Provate...kai (ektos ta pasuptoia...what the fuck) einai kai se para poli kales times!!!! :-)Oso gia ta steleha pou se apolisan...kali McSarakwsth....
Ehh
kai oi alloi pou exasan ti doleiua tous evlapsan kapoion allon k paei legontas do not worry.a kai episis to sympan den pairnei tis arnitikes lekseis mesa stis euxes, einai poly sygekrimeno. 8a sto pw analytika apo konta :P
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar