transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-01-2013

Valoarea achizitiilor online de instrumente de investitii creste lunar cu peste 50%

Valoarea achizitiilor online de instrumente de investitii creste lunar cu peste 50%

Valoarea  platilor online cu cardul pentru investitiile in fondurile administrate de Certinvest, primul administrator de investitii care a implementat o solutie eCommerce in Romania a inregistrat o evolutie lunara de peste 50% din luna septembrie, pana in prezent. Valoarea medie a unei tranzactii depaseste 300 euro.

“Evolutia industriei instrumentelor de investitie cu plata online de la zero la o piata de cateva zeci de mii de euro in doar trei luni arata potentialul comertului electronic in orice segment economic. Plata online aduce un plus de confort, simplitate si rapiditate, atribute esentiale in conditiile in care timpul devine o resursa tot mai importanta”, precizeaza Daniel Jinga, Key Account Manager PayU, coordonatorul proiectului Certinvest din partea PayU.

Peste 70% dintre investitiile realizate online s-au indreptat catre fondul Certinvest Obligatiuni, conturand profilul unui investitor prudent, care doreste sa economiseasca, preferand castiguri mai mici, insa sigure.

Fondul Certinvest BET-FI Index este un alt instrument care a atras clienti online, clienti obisnuiti sa investeasca pe bursa. Politica de investitii a fondului, orientata catre actiunile celor  5 SIF-uri si ale Fondului Proprietatea, a generat un interes in crestere din partea investitorilor,  in special in ultimele doua luni ale anului trecut, pe fondul evolutiilor pozitive de pe bursa, fondul incheind anul 2012 cu un randament de 41,1%. 

“Suntem bucurosi de interesul pe care il starneste investitia in fonduri, realizata online cu cardul.  Investitiile online reprezinta canalul de distributie cu cea mai mare dinamica in randul clientilor nostri, acesta impunandu-se in fata canalelor traditionale, deoarece devine din ce in ce mai important pentru investitori sa aiba acces la randamente semnificative, cu un mimimum de efort” declara Horia Gusta, Presedintele Comitetului Director al Certinvest.PayU este furnizor de solutii eCommerce integrate, detinut de Naspers Ltd, un grup multinational, cu operatiuni in 131 de tari in domenii ca media, Internet sau eCommerce.

PayU desfasoara operatiuni de integrare plati online pentru peste 18.000 de companii in Europa, Asia si Africa, oferind plati online simple si sigure catre aproximativ 300 milioane de utilizatori de Internet.

In Romania, PayU este lider pe piata de plati online, cu peste 2,8 milioane de tranzactii procesate in 2012in valoare de 176,4 milioane de euro si o cota de 80% din volumul total al Romcard. Din 2006 pana in prezent, compania a procesat 87% din volumul total al platilor online declarat de catre jucatorii din piata.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar