transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-11-2011

Valutele emergente redevin vulnerabile - editorial Tradeville

Valutele emergente redevin vulnerabile - editorial Tradeville Guvernul de la Budapesta a anuntat ieri ca intentioneaza sa inceapa discutii pentru un acord preventiv cu Fondul Monetar International. Vestea este surprinzatoare tinand cont de atitudinea ostila pe care cabinetul Orban nu a ezitat sa o afiseze vizavi de institutie (vedeti doar ca cel mai recent exemplu in acest sens declaratiile facute luni in parlament de ministrul economiei Gyorgy Matolcsy).

Ma asteptam ca Budapesta sa cedeze, desi nu atat de curand. Dar forta cu care se manifesta acum criza zonei euro este atat de teribila, iar politicile si abordarile neconventionale ale cabinetului Orban atat de nepotrivite in raport cu contextul macro-global curent, incat cred ca forintul unguresc ramane vulnerabil.

La inceputul acestei luni am decis sa urmaresc deprecieri ale forintului si dolarului australian in fata dolarului american, si ieri am adaugat lira turceasca, rupia indoneziana si realul brazilian pe lista valutelor emergente pe care le consider vulnerabile unor deprecieri importante in raport cu moneda americana.

Desi a fost angajata pe parcursul ultimului an intr-un experiment monetar dual care a presupus taierea dobanzii cheie la minime record si in acelasi timp restrictionari monetare cantitative via majorari succesive ale ratelor rezervelor bancare, Turcia a esuat in incercarea de a ajusta in mod ordonat un deficit de cont curent remarcabil. Ceea ce nu reusesc autoritatile in mod ordonat de regula executa pietele in mod dezordonat – si Turcia, unde aproape jumatate din deficitul de cont curent este finantat via fluxuri speculative (in buna parte pe termen scurt), ramane extrem de vulnerabila unei asemenea perspective.

Exista perceptia ca relaxarile monetare agresive pe care le-am vazut recent in cazul Indoneziei si Braziliei pot fi privite in mod benign, drept incercari de a preveni materializarea unor socuri exogene asupra fundamentelor acestor economii emergente. Dar aceasta perceptie nu este pusa in contextul pozitionarii investitorilor straini si al speculatiilor carry-trade masive construite post-Lehman Brothers.
Aproape o treime din datoria publica a Indoneziei este detinuta de investitori non-rezidenti. Valoarea bondurilor guvernamentale sud-coreene cu scadente scurte detinute de fondurile straine echivaleaza jumatate din rezerva valutara a bancii centrale. Doar in ultimii doi ani fondurile nipone si-au majorat detinerile de active braziliene de la 1 trilion yeni la aproape 8 trilioane yeni.

Trepidatiile pietelor financiare globale pe care le-am vazut in august – septembrie nu au generat exituri considerabile ale fondurilor institutionale majore din economii emergente importante precum Turcia, Brazilia sau Indonezia. Dar confruntati cu orizontul unei deteriorari tot mai profunde a sanselor de crestere economica in general si cu o extindere sistemica a crizei zonei euro in particular, investitorii institutionali si-ar putea pierde rabdarea.

Daca acest risc se materializeaza, si capitaluri importante decid sa paraseasca lumea emergenta, valute precum lira turceasca, rupia indoneziana si realul brazilian devin vulnerabile unor deprecieri considerabile iar bancile centrale corespondente vor fi plasate in posturi extrem de incomode.


Mihai Nichisoiu
Analist piete internationale
Tradeville S.A.


SSIF Tradeville SA nu face consultanta de investitii si nici recomandari de investitii. Rapoartele prezentate de societate reprezinta simple materiale informative care prezinta in mod obiectiv date despre piete financiare, emitenti si sectoare de activitate. Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru tranzactiile efectuate pe baza acestor Rapoarte. SSIF Tradeville SA nu are interese proprii, de nicio natura, inclusiv financiara si nici nu se afla (societatea, persoanele relevante din cadrul societatii sau orice persoane implicate cu acestea) in situatii de conflict de interese cu emitentii la care se refera Rapoartele. SSIF Tradeville SA a elaborat si implementat in cadrul societatii o Procedura interna pentru evitarea si gestionarea conflictelor de interese; in situatia in care conflictele de interese nu pot fi evitate, acestea vor fi aduse la cunostinta publicului cel tarziu la data furnizarii Rapoartelor. Datele utilizate pentru redactarea Rapoartelor au fost obtinute din surse considerate a fi de incredere, insa nu avem nicio garantie privind corectitudinea acestora.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A., B-ul. Unirii 19, bl. 4B, Bucuresti, Romania tel: (021) 336 93 25, fax: (021) 336 92 33; Autorizata prin Decizia CNVM nr. 398/15.02.2005.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Antonio
The 2nd phase will come in the set up a price range. Whilst you will be placing up your snpdeing budget for residence rental, you must include other expenses in your funds like you have to pay out utility payments for the rented house and likely to spend drinking water charges also relies upon on the lease arrangement with the landlord. If you are finding an apartment and device in any gated group then you have to pay out service expenses for every month or for every annum other than rental charges. If you are consulting with any agency for house rental then you must also incorporate consultancy charges of that organization. Also retain some volume on the safe aspect as you would require it for packing and transferring of things from a single place to yet another.
Viktoria
Hola!, que9 suerte toaprme justo a tiempo con este dato!!. Cobrare9 el descuento!! entre pare9ntesis a quie9n hay que cobrarlo??. Bueno y si van el se1bado sisters nos podredamos encontrar, porq pa' mi el domingo es deda de tesizzz.Pdta: gracias por el regalo de hoy...Nos vemosMagdalena
Jetson
If only there were more cleevr people like you!
Heidi
Please teach the rest of these internet hoolgians how to write and research!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar