transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-01-2013

XTB: Romania, cel mai mare potential din ECE in ceea ce priveste cresterea investitiilor financiare realizate de persoane fizice

XTB: Romania, cel mai mare potential din ECE in ceea ce priveste cresterea investitiilor financiare realizate de persoane fizice

România are un potential ridicat de crestere în ceea ce priveste volumul investitiilor financiare realizate de persoane fizice, comparativ cu alte piete din Europa Centrală si de Est (ECE), consideră XTB România, lider pe piata locală de brokeraj. Conform estimărilor companiei, suma medie tranzactionată zilnic pe bursă pe cap de locuitor este de 0,5 euro, considerând, ipotetic, că toti românii realizează tranzactii la bursă. Acest indicator atinge valori mai ridicate în alte tări din regiune precum Polonia (5 euro), Cehia si Ungaria (4 euro), ceea ce arată că există un potential important de crestere a acestei sume si în România.

Faptul că România are un număr mare de locuitori reprezintă, în sine, una dintre cele mai puternice premise pentru dezvoltarea, în continuare, a pietei de tranzactionare, crede Tadeusz Kuropatwinski, General Manager XTB România: „Să nu uităm că România ocupă locul secund în ECE în ceea ce priveste mărimea populatiei si că are aproximativ 5 milioane de angajati care plătesc taxe. As spune că cel putin 10% dintre ei, adică aproximativ 0,5 milioane de persoane, sunt investitori potentiali, un număr semnificativ mai mare decât în alte tări din regiune precum Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Croatia sau Cehia. Acest lucru duce la un potential de crestere mai ridicat pentru piata de tranzactionare din România”.

Dezvoltarea pietei locale poate fi alimentată, de asemenea, de faptul că Bursa rămâne atractivă – în 2011, valoarea tranzactiilor s-a dublat în comparatie cu anul anterior si, chiar dacă acest indicator a scăzut în 2012, randamentele principalilor indici ai BVB (BET, BET-Fi) au fost considerabil mai ridicate decât dobânzile la depozite.

O altă premisă importantă constă în faptul că România are cea mai rapidă conexiune la internet din lume după Coreea de Sud, de aproximativ 15 megabiti pe secundă (mbps), ceea ce înseamnă de cinci ori mai mult decât viteza medie a conexiunii de care beneficiază americanii în casele lor. tinând cont de importanta semnificativă pe care o are accesul la internet în lumea tranzactionării financiare, acesta este un real avantaj, care a influentat pozitiv piata locală de tranzactionare si care va continua să îi sustină cresterea.

Avansul rapid al dezvoltării internetului si al accesului la acesta a făcut posibil ca orice persoană să poată utiliza instrumentele financiare oricând, oriunde, astfel că procesul de tranzactionare a devenit mult mai facil pentru clienti.

În plus, potrivit statisticilor XTB, din ce în ce mai multi români investesc, chiar si sume mici de bani. Acest lucru poate fi considerat un semn pozitiv al interesului lor pentru tranzactionare si al dorintei de a învăta cum să realizeze tranzactii cu mai mult succes. Astfel, XTB România, care derulează o serie de proiecte educationale menite să îmbunătătească abilitătile de tranzactionare ale traderilor, estimează pentru acest an o crestere a volumului său lunar de tranzactii în marjă de 10-15% comparativ cu 2012, când acesta a atins 6-8 miliarde euro.

X-Trade Brokers Dom Maklerski este lider pe piata de brokeraj în Europa Centrală si de Est. Înfiintată în 2002, în Polonia, compania are peste 20 de sucursale în Europa, Asia si America de Sud. În România, X-Trade Brokers Dom Maklerski SA Sucursala Bucuresti (XTB România) este activă pe piată din 2009. Compania oferă acces la pietele valutare (forex), de mărfuri si de capital (actiuni si indici bursieri în pietele majore si cele emergente). XTB România oferă tehnologie de vârf clientilor săi prin intermediul platformelor de tranzactionare în versiune desktop si mobilă. Compania se implică activ în programe de educare pe teme de analiză tehnică si fundamentală, psihologia investitorului si managementul riscului. Prin tehnologie, educatie, suport individual si servicii de vârf pentru clienti, XTB România creează conditiile pentru succes. În România, XTB România  este reglementată si supervizată de Comisia Natională a Valorilor Mobiliare (CNVM).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar