transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-11-2012

XTB investeste aproximativ 1 milion de Euro anual in dezvoltarea pietei de tranzactionare din Romania

XTB investeste aproximativ 1 milion de Euro anual in dezvoltarea pietei de tranzactionare din Romania

XTB România, lider pe piata locală de brokeraj, investeste aproximativ 1 milion de Euro anual în platforme educationale si în instrumente de promovare a celor mai performante tehnici care le pot aduce profituri semnificative traderilor locali.

În cadrul XTB Academy, un program educational gratuit, compania organizează seminarii cu frecventă săptămânală sau care se desfăsoară online (webinars) pentru 18 cursuri care se adresează traderilor de toate nivelurile, de la începători la avansati, învătându-i totul, de la analiză tehnică si fundamentală, până la managementul riscului. Participantii sunt instruiti să ia decizii rationale si controlate si au ocazia de a-si însusi tehnici care îi pot ajuta să îsi crească profiturile pe termen scurt, mediu si lung.

„XTB a venit în România cu o strategie pe termen lung, iar cea mai bună dovadă este faptul că, pe o piată locală de tranzactionare estimată la circa 20 milioane de Euro, compania investeste aproximativ 1 milion de Euro anual în programe educationale, organizând cele mai bine structurate si eficiente cursuri de tranzactionare din tară. Acest lucru reflectă angajamentul sustinut pe care ni l-am asumat fată de piata locală. Obiectivul programului nostru educational este de informare a clientilor, a potentialilor clienti sau a celor care pur si simplu doresc să afle mai multe despre tranzactionare, deoarece considerăm că traderii trebuie să detină cel putin notiunile de bază pentru a avea încredere în ceea ce fac”, a declarat Tadeusz Kuropatwinski, General Manager XTB România.

De când a intrat pe piata din România, în anul 2009, si până în prezent, aproximativ 20.000 de persoane au fost incluse în programul educational al XTB, iar, pentru anul 2013, compania intentionează să atragă încă 10.000 de persoane prin platformele sale educationale.După ce a alocat aproximativ 1 milion de Euro în 2011 pentru programele educationale, XTB România va investi aceeasi sumă atât în 2012, cât si în 2013. Pentru ca participantii la cursuri să fie pe deplin pregătiti să realizeze tranzactii eficiente, programul XTB Academy este împărtit în două module: teoretic si practic. Modulul teoretic este dedicat în principal începătorilor, care au ocazia de a afla riscurile si beneficiile tranzactionării, de a învăta notiuni de bază si de a-si contura o strategie de reducere a riscurilor si de maximizare a profiturilor. Modulul practic oferă cursantilor posibilitatea de a pune în aplicare notiunile teoretice pe care le-au asimilat si asigură acestora accesul la strategii avansate de tranzactionare si la o comunitate de traderi experimentati.

Toate workshop-urile sunt transmise live, asigurându-le traderilor o mai mare flexibilitate, în timp ce seminariile incluse în modulul practic sunt, de asemenea, interactive, oferindu-le participantilor posibilitatea de a comunica prin intermediul chat-ului. Mai mult decât atât, XTB pune la dispozitia traderilor care nu au suficient timp pentru a participa la aceste workshop-uri si o serie de tutoriale ce include atât notiuni de bază cât si exemple de aplicabilitate.

Ca parte a strategiei educationale pentru piata locală, compania organizează, de asemenea, XTB Trading Cup, o competitie anuală de tranzactionare online care le oferă participantilor oportunitatea de a tranzactiona fonduri virtuale, dar în conditii reale de piată si de a câstiga premii consistente. De exemplu, în anul 2011, premiile au constat în suma de 1 milion de Euro si trei autoturisme Mercedes SLK, iar anul acesta au fost acordate două autoturisme Porsche si Audi TT.

Educatia ocupă un rol important în XTB Trading Cup, deoarece participantii nu beneficiază doar de sansa de a câstiga premii si de a acumula experientă în tranzactionare, ci si de un curs gratuit de trei săptămâni înainte de startul în competitie. Aproximativ 150.000 de persoane au participat la XTB Trading Cup în România până în prezent.

X-Trade Brokers Dom Maklerski este lider pe piata de brokeraj în Europa Centrală si de Est. Înfiintată în 2002, în Polonia, compania are peste 20 de sucursale în Europa, Asia si America de Sud. În România, X-Trade Brokers Dom Maklerski SA Sucursala Bucuresti (XTB România) este activă pe piată din 2009. Compania oferă acces la pietele valutare (forex), de mărfuri si de capital (actiuni si indici bursieri în pietele majore si cele emergente).

XTB România oferă tehnologie de vârf clientilor săi prin intermediul platformelor de tranzactionare în versiune desktop si mobilă. Compania se implică activ în programe de educare pe teme de analiză tehnică si fundamentală, psihologia investitorului si managementul riscului. Prin tehnologie, educatie, suport individual si servicii de vârf pentru clienti,  XTB România creează conditiile pentru succes. În România, XTB România  este reglementată si supervizată de Comisia Natională a Valorilor Mobiliare (CNVM).

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar