transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-06-2024

4 avantaje majore ale creditelor urgente IFN pentru pensionari

4 avantaje majore ale creditelor urgente IFN pentru pensionari

Grijile nu se opresc odata cu inaintarea in varsta, din contra. Acum, seniorii vor sa-si ajute copiii si nepotii asa cum pot sau au nevoie ei insisi de tratamente si dispozitive medicale, unele dintre ele foarte scumpe, care nu pot fi acoperite din pensie.

O solutie pentru ei ar fi un credit pentru pensionari, care sa-i ajute sa iasa la liman si sa faca fata tuturor provocarilor vietii. Solutia vine la pachet cu mai multe avantaje:

•    Nu e nevoie de stat la cozi

In perioada pandemiei, in special batranii s-au temut pentru sanatatea lor, mai mult ca oricand. Pentru a evita infectarea cu noul Coronavirus si indemnati fiind de autoritati, oamenii s-au izolat in case si au evitat pe cat posibil interactiunea cu alte persoane. Nevoia de bani a ramas insa aceeasi sau chiar s-a acutizat in anumite cazuri, avand in vedere ca unii tineri au ramas fara locul de munca, iar bunicii au fost nevoiti sa le intinda o mana de ajutor. Un imprumut pentru pensionari de la institutiile financiare nebancare (IFN) a reprezentat o gura de oxigen pe care seniorii au putut-o asigura fara sa stea la cozi. Singuri sau ajutati de cei mai tineri, au primit banii dupa doar cateva proceduri online.•    Nu se solicita acte multe

Tot un avantaj major in cazul creditelor pentru varstnici o reprezinta faptul ca nu este nevoie de un dosar generos, cum se intampla in cazul bancilor. Practic, doar cu cartea de identitate si cu un cupon recent de pensie, IFN-urile pot  acorda sume de pana la 6.000 de lei sau mai mult tuturor celor interesati, cu conditia ca banii sa fie inapoiati in rate saptamanale sau lunare, in functie de politica fiecarei institutii. De asemenea, perioada de creditare este diferita de la caz la caz, putand varia de la o luna la 60 de luni.

•    Banii se primesc in cateva ore

Cateodata, varstnicii primesc diagnostice grele si au nevoie de proceduri medicale costisitoare care se intampla sa nu fie suportate de stat. Printr-un credit urgent online ei pot beneficia de tot ajutorul de care  au nevoie, ingrijindu-se de sanatate.
Din momentul in care aplica pentru un astfel de imprumut, solicitantii pot primi instantaneu un raspuns din partea IFN-ului, iar din momentul aprobarii creditului pot trece doar cateva ore pana ce banii vor  fi virati pe cardul de pensie sau intr-un cont bancar. Rapiditatea cu care se realizeaza acest lucru poate face uneori minuni in cazul seniorilor care se vad doborati de neajunsuri si probleme.

•    Totul este la vedere

Fiecare IFN dispune de un site unde pot fi accesate toate informatiile referitoare la un imprumut nebancar urgent. Atunci cand introduc online detaliile referitoare la suma dorita si la perioada de returnare, oamenii pot vedea in simulatorul de credit toate costurile acestuia: rata dobanzii si creditul total. In acel moment, ei pot analiza cu atentie informatiile pentru a lua cea mai buna decizie: merg mai departe  cu imprumutul sau se retrag fara sa fie nevoie de alte proceduri.

Chiar daca sunt numeroase avantaje ale creditelor pentru pensionari, expertii financiari de la CreditUrgent.ro ii sfatuiesc pe seniori si pe apropiatii lor sa parcurga toate informatiile si sa imprumute doar acele sume de care au stricta nevoie pentru plati urgente si foarte importante. De asemenea, este foarte important sa se respecte toate conditiile de plata, pentru a nu risca penalizarile.

 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar