transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2015

Allianz-Tiriac a semnat un parteneriat cu SOS Satele Copiilor Romania

Allianz-Tiriac a semnat un parteneriat cu SOS Satele Copiilor Romania

În luna martie 2015, Allianz-Tiriac a semnat un parteneriat cu SOS Satele Copiilor România, în cadrul căruia, în fiecare dintre cele trei sate SOS din România – Bucuresti, Hemeius, jud. Bacău si Cisnădie, jud. Sibiu, va exista o Casă SOS sprijinită de Allianz-Tiriac. Prin acest parteneriat, Allianz-Tiriac sustine viitorul copiilor prin sigurantă si protectie si va sprijini cele trei case SOS prin asigurarea acestora si acoperirea cheltuielilor pentru nevoile zilnice ale fiecăreia. 

”Este o responsabilitate pe care ne-o asumăm pe termen lung, prin actiunile în care ne vom implica împreună cu SOS Satele Copiilor România, mai ales prin actiuni de voluntariat ale echipei noastre, dincolo de sustinerea financiară. Allianz-Tiriac este un reper de calitate si performantă la nivelul pietei, ne bucurăm de încrederea clientilor si suntem alături de ei în situatii dificile. În egală măsură, însă, întelegem că este important să ne comportăm cu aceeasi responsabilitate fată de comunitatea din care facem parte. Copiii reprezintă viitorul si acestia au nevoie de toată sustinerea pentru a creste sănătosi si pentru a duce o viată împlinită. Este o bucurie pentru Allianz-Tiriac să poată sustine viitorul acestor copii”, a declarat Remi Vrignaud, Directorul General al Allianz-Tiriac Asigurări.

  

”Parteneriatul pe care l-am încheiat cu prietenii de la Allianz-Tiriac vine în întâmpinarea preocupărilor noastre cotidiene – grija pentru viitorul copiilor din satele SOS si crearea unui mediu de viată cât mai sigur pentru ei. Suntem onorati că vom avea ocazia să fim implicati într-un proiect de educatie pe sfera nevoii de sigurantă si avem încredere că un număr atât de mare de profesionisti ai companiei Allianz-Tiriac Asigurări vor fi alături de noi în toate etapele acestei colaborări, a adăugat Mirela Lavric, Director General al SOS Satele Copiilor România.

De-a lungul întregii existente a companiei, Allianz-Tiriac a sustinut o serie de programe de responsabilitate socială, pe diferite directii – sport, artă, educatie, precum si programe din zona socială, iar la ora actuală, compania se concentrează cu prioritate în directia sprijinirii copiilor, contribuind astfel la viitorul si la siguranta acestora. 

Allianz-Tiriac Asigurări este un partener de încredere în domeniul protectiei si planificării financiare. Compania a fost în mod constant, în toti cei 20 de ani de existentă, un reper de calitate pe piata locală. Oferta companiei include o gamă completă de solutii de asigurări generale si de viată pentru persoane fizice si companii. Allianz-Tiriac Asigurări este o companie membră a Grupului Allianz, furnizor de servicii financiare la nivel global pentru aproximativ 85 milioane de clienti din peste 70 de tări. Portofoliul de produse include o gamă variată de produse de asigurări generale si de viată, ce se adresează clientilor persoane fizice sau companii. Grupul Allianz este cel mai mare asigurător pe segmentul asigurărilor generale la nivel global si în top 5 asigurători pe segmentul asigurărilor de viată.

Organizatia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Children’s Villages International, retea caritabilă prezentă în 134 de tări ale lumii. SOS Satele Copiilor România ocroteste si sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. De 65 de ani în lume si de 24 de ani în România, misiunea noastră e să oferim “O familie iubitoare pentru fiecare copil.”

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar