transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-01-2015

Amblyz, primii ochelari electronici din lume pentru tratamentul ambliopiei - in magazinul 8ik al Clinicii Ama Optimex

Amblyz, primii ochelari electronici din lume pentru tratamentul ambliopiei - in magazinul 8ik al Clinicii Ama Optimex

Magazinul 8ik din cadrul clinicii de oftalmologie Ama Optimex lansează pe piata românească Amblyz - primii ochelari electronici din lume pentru tratamentul ambliopiei, afectiune oftalmologică ce apare la copii si nedescoperită la timp nu mai poate fi tratată niciodată.

Ambliopia sau „ochiul lenes” se manifestă prin vedere bună la un ochi si vedere mai slabă la celălalt. Pe măsură ce trece timpul, creierul se obisnuieste să primească informatii numai de la ochiul puternic si îl exclude pe cel slab, într-o masură foarte mare sau definitiv. Astfel, ochiul slab nu mai este folosit. „Fără un tratament corespunzător, la timpul potrivit, ochiul mai slab nu va mai putea fi recuperat niciodată. În toate metodele de tratament, se acoperă ochiul bun sau se scade vederea acestuia prin diverse metode si copilul este fortat, pentru anumite perioade de timp în fiecare zi, să îsi folosească ochiul slab”, explică dr. Carmen Dragne, medic primar, specialist oftalmolog, Clinica Ama Optimex.

Ochelarii electronici Amblyz propun o modalitate complet diferită pentru tratamentul ambliopiei. Acestia au un sistem electronic integrat care obturează automat ochiul bun, pentru un interval de 30 de secunde, fortând copilul să vadă cu celălalt ochi, mai slab.

Sunt usor de folosit, confortabili si estetici, iar copilul îi poartă ca pe oricare altă pereche de ochelari, fără să îi influenteze activitatile zilnice, precum celelalte metode de tratament.

Obturarea periodică a ochiului, la intervale regulate, aduce cateva beneficii importante pentru copil: nu necesită un program strict pentru administrarea tratamentului, este o formă de tratament mai comodă care facilitează vederea binoculară, creierul se obisnuieste astfel să primească informatii de la ambii ochi. Copii sunt mult mai deschisi la această formă de tratament, ceea ce duce la rezultate mult mai bune.

Ochelarii electronici Amblyz sunt un dispozitiv medical, ei sunt produsi de catre firma Xpand si au fost dezvoltati în colaborare cu medici oftalmologi si opticieni, în urma unor studii si cercetări îndelungate. În cazul în care este nevoie, se pot atasa lentile cu dioptriile potrivite. Ei sunt recomandati de către medicul oftalmolog, iar programarea electronică se face la început, de către optician. Ulterior, părintii trebuie să aibă grijă să îi încarce noaptea si să se asigure că sunt purtati de către copil în timpul zilei. Tratamentrul ambliopiei este recomandat să fie efectuat pană la vârsta de 6-7 ani, însă cu ochelarii Amblzy pot fi obtinute rezultate si pană la vârsta de 10 ani.  Periodic, trebuie efectuate vizite la oftalmolog pentru monitorizarea rezultatelor.

Înfiintată în 1991, clinica de oftalmologie Ama Optimex este un lider în oftalmologia privată din România si una dintre primele clinici private de oftalmologie din tară. Prof. Amarelia Filip si Conf. Dr. Mircea Filip, cărora li s-a alăturat mai târziu Dr. Andrei Filip, au dezvoltat o clinică modernă, prin introducerea unor tehnici si echipamente medicale de ultimă oră în România. Acum, Ama Optimex are o echipă formată din 10 medici oftalmologi, un medic anestezist si 11 asistente medicale, care tratează  peste 20.000 de pacienti anual si efectuează peste 3.000 de interventii chirurgicale pe an. Prin profesionalism, dedicare si tehnologie avansată, echipa de specialisti ai Ama Optimex răspunde cu succes cerintelor pacientilor,  punând accent pe siguranta, sănătatea si confortul acestora. Clinica oferă pacientilor consultatii, operatii, interventii chirurgicale si servicii moderne de optică medicală.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar