transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-05-2015

Concursul Digital Kids powered by UPC, adresat copiilor pasionati de programare si robotica

Concursul Digital Kids powered by UPC, adresat copiilor pasionati de programare si robotica

Copiii pasionati de programare si robotica pot sa isi inscrie proiectele in Concursul “Digital Kids powered by UPC” la una dintre cele 5 categorii propuse: Aplicatii pentru scoala, Jocuri, Utilitare, Roboti si Multimedia.

Participantii, cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani, pot sa isi inscrie proiectele in competitie pana pe 26 mai 2015 la ora 20.00, avand ocazia sa concureze pentru zeci de premii, printre care laptopuri, telefoane smart, tablete precum si alte gadgeturi de ultima ora.

Prin intermediul acestei competitii, Asociatia Edusfera, UPC Romania si Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret (inventeaza.ro) isi propun sa descopere si sa premieze copiii pasionati de tehnologie si robotica. inscrierea lucrarilor se face online, pe site-ul concursului: concurs.digitalkids.ro, prin completarea unui formular de concurs specific categoriei dorite. Proiectele transmise vor fi evaluate de un juriu independent care va selecta cate 5 participanti la finala concursului Digital Kids pentru fiecare categorie, urmand ca dupa prezentarea lucrarilor din 10 iunie de la Impact Hub Bucuresti sa aiba loc premierea castigatorilor.

„Tehnologia reprezinta una dintre temele predilecte pe care se concentreaza programele noastre de investitii in comunitate.

Ne face o deosebita placere sa sustinem concursul Digital Kids powered by UPC si astfel sa descoperim copii si tineri extraordinari, sa facem cunoscute ideile si proiectele lor inovatoare – combinatia ideala intre creativitate si tehnologie. Motivul principal de mandrie pentru UPC este ca am reusit sa aducem in atentia tuturor potentialul enorm al generatiei actuale de tineri pasionati de tehnologie si le oferim resursele de care au nevoie pentru a-si duce mai departe visurile”. – Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer, UPC Romania.

“Suntem foarte incantati de reactiile pe care le-am primit din partea copiilor, parintilor si profesorilor de informatica in legatura cu aceasta competitie. Elementul cel mai apreciat a fost cel legat de partea practica - ne propunem sa premiem felul in care copiii pot utiliza in practica notiunile de programare si robotica - creativitatea, utilitatea, complexitatea proiectelor lor, fie ca este vorba despre aplicatii, jocuri, proiecte multimedia sau roboti cu diferite functii” - Tincuta Apateanu, Presedinte Asociatia Edusfera.

Castigatorii “Digital Kids powered by UPC” vor fi premiati cu laptopuri, telefoane, tablete grafice si alte gadgeturi oferite cu sprijinul UPC Romania, Adobe, ADD Media, Cyberghost si DeviceHub.net care ii vor rasplati pentru inovatia, originalitatea si pasiunea de care dau dovada prin proiectele participante la competitie.

Organizator: Asociatia Edusfera

Partener principal: UPC Romania

Co-organizatori: Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret (inventeaza.ro), Impact Hub Bucharest si ROSEdu

Sponsori: Adobe, ADD Media, Cyberghost si DeviceHub.net

Parteneri media: Stiinta & Tehnica, Adevarul, Toti Pentru Unu, Akcees, Fun Science, Oraselul Cunoasterii si Romania Pozitiva

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
gabriela
Felicitari pentru modul in care va implicati in sprijinirea copiilor pasionati te tehnica si tehnologie. Sunt mama unuia dintre ei si nu pot decat sa va multumesc pentru tot . Impactul acestui concurs asupra fiului meu a fost unul mai mult decat benefic , i-a dat inredere in fortele lui si curaj pentru alte proiecte.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar