transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-03-2015

Cum sa alegi o rochie de seara in functie de culoare - lifestyle & timp liber

Cum sa alegi o rochie de seara in functie de culoare - lifestyle & timp liber

Ce feluri de rochii de seara porti, cum si unde le porti pot fi niste moduri puternice de a te exprima fara a folosi cuvinte. Stilurile si culorile rochiilor tale sunt indicii non-verbale pe care le poti folosi pentru a comunica ceva celor din jurul tau. Pentru a te putea exprima in mod constient prin culorile rochiei pe care o porti, este important sa cunosti semnificatia si intelesul fiecarei culori. Aceste cunostinte iti vor schimba felul in care iti alegi culorile urmatoarelor rochii de seara pe care le vei cumpara.

In cele ce urmeaza o sa ne uitam la ficare din culorile curcubeului, ce semnifica ele si cum poti folosi culorile rochiilor tale pentru a-ti exprima personalitatea. Alb si negru sunt non-culori, dar vom vorbi si despre ele deoarece si acestea se potrivesc foarte bine unei rochii de seara.

Rosu

Rosul este culoarea sangelui, este un semn de vitalitate, interes, pasiune, entuziasm, energie si siguranta. Poti folosi o rochie de seara rosie pentru a te exprima ca si cineva care este pasionata, vibranta si energica.

Pentru ca rosul este o culoare puternica, este important sa stii cand sa porti o tinuta rosie completa sau doar anumite combinatii de rosu cu alta culoare mai slaba.

Galben sau auriu

Aceasta este culoarea soarelui. Semnifica claritate in gandire, ordine, memorie buna si aptitudini de a lua decizii bune. Este culoarea asociata cu intelepciunea, roialitatea. Poti purta rochii de seara galbene sau aurii combinate cu floricele pentru a te asocia cu o persoana inteleapta sau care ia decizii intelepte.

Oranj

Oranjul este semnul creativitatii, jocului, echilibrului, aventurii, eliberarii etc. Poarta rochii oranj sau rochii cu design oranj predominant pentru a comunica faptul ca esti o persoana adventuriera cu un simt al umorului si al creativitatii.

Albastru

Albastrul este culoarea oceanului si a cerului. Este un semn al spiritualitatii. Albastrul este mereu asociat cu umilinta si cunoasterea. Poarta rochii de seara albastre pentru a fi asociat cu o persoana plina de tandrete.

Verde

Aceasta este culoarea vietii si a naturii. Semnifica armonie, simpatie, sanatate, abundenta, balans, crestere si expansiune. Poti purta rochii verzi sau rochii combinate cu verde ca si cineva care este plina de viata, tanara, tot timpul deschisa sa invete lucruri noi.

Violet

Aceasta culoare da un aer de spiritualitate inalta sau de divinitate. Tonurile mai inchise de violet sun asociate cu suferinta. Culorile pale de liliac semnifica umanitatea. Poarta rochii de seara in aceasta culoare pentru a te exprima ca o persoana cu demnitate si integritate.

Alb

Albul semnifica puritate, pace, bucurie, angajament. Poti purta rochii de seara albe la majoritatea evenimentelor formale, in special la evenimentele de sarbatoare. Este o culoare foarte buna pentru a fi purtata in zilele fierbinti cu soare din cauza abilitatii de a respinge caldura.

Negru

In lumea spirituala semnifica moartea si raul. In ciuda acestui lucru, este o culoare foarte populara in industria fashion. Este dea semenea o culoare universala. Poti sa o combini cu orice alta culoare.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar