transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-04-2015

DHL sarbatoreste primii 10 ani de la prima editie a Maratonului caritabil DHL Stafeta Carpatilor

DHL sarbatoreste primii 10 ani de la prima editie a Maratonului caritabil DHL Stafeta Carpatilor

In 2015, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor se află la o editie aniversară si sărbătoreste 10 ani de la prima competitie. Lansat în anul 2005, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor se numără printre primele maratoane cu o componentă caritabilă dedicată în special companiilor. În toate editiile, datorită traseului solicitant, dar frumos, care îmbină asfaltul cu drumul forestier, maratonul a beneficiat de prezenta a numerosi alergători profesionisti, dar si amatori, iubitori de miscare. Cauza caritabilă a fost în fiecare editie un motiv important de implicare a participantilor. În acest an, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor va dona toate fondurile strânse Comitetului National Paralimpic pentru a sustine drumul sportivilor paralimpici români către Rio unde se va desfăsura Olimpiada din 2016.

“2015 este un an special pentru maraton. Se împlinesc 10 ani de la editia din 2005 de când Maratonul DHL Stafeta Carpatilor a fost o rampă de lansare în competitiile de acest gen pentru multi participanti individuali, dar si o bună ocazie pentru companii să sustină. prin echipe, atât sportul cât mai ales cauza socială. Pentru a celebra prima editie, am lansat clubul “Primii 10” prin intermediul căruia vrem să le recunoastem meritele alergătorilor care au fost alături de noi încă din 2005 si sa devina un exemplu prin faptul ca au ales sa faca din hobby-ul lor o meserie” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România.


  
Un maraton e un sir de trăiri, o mixtură de gânduri si emotii. Contine dramă, competitie, camaraderie si eroism. E un eveniment a cărui cheie este motivatia. Motivatia de a-l începe, motivatia de a continua, motivatia de a nu renunta. Poate fi dificil, plin de obstacole si provocări însă ca si în viată, pentru a transforma visele în realităti e nevoie de multă determinare, dedicare, autodisciplină si efort” a declarat Gabriela Szabo, Ministru al Tineretului si Sportului.

„Primăria Brasov sustine, ca de fiecare dată, evenimentele sportive care antrenează si implică un număr cât mai mare de oameni din Brasov, dar si afara orasului. Aflat la a 10-a editie, acest maraton a devenit unul din evenimentele sportive de traditie care definesc unul din obiectivele noastre majore din domeniu, acela de a promova sportul de masă. Componenta caritabilă a maratonului a fost dintotdeauna un plus, iar anul acesta cauza este una foarte importantă: România poate avea ocazia de a se mândri cu un număr mai mare de sportivi paralimpici la Olimpiada de la Rio din 2016. Fondurile strânse în urma taxei de participare vor fi donate pregătirii acestor tineri foarte ambitiosi. Sperăm ca si prin implicarea brasovenilor, acest sprijin să fie unul vizibil si să conteze.” a spus primarul Brasovului, George Scripcaru.

“Sporturile paralimpice în România sunt din ce în ce mai recunoscute si beneficiază de mai multă sustinere fată de anii trecuti, însă de aceasta sustinere au nevoie si paralimpicii din echipa olimpică. Sportivii nostri sunt tineri cu abilităti fizice care se antrenează foarte mult, însă cu un buget extrem de limitat. În 2015 trebuie să participăm la cât mai multe competitii internationale pentru ca ai nostri să se califice. De aceea, Comitetul National Olimpic are nevoie de suport financiar. Putem să aducem mai multe medalii de la Rio 2016, dar avem nevoie de sprijinul românilor” a declarat Sally Wood-Lamont, Presedinte Comitetul National Paralimpic.

“Un parteneriat de traditie se poate baza doar pe comuniunea la nivelul valorilor si ideilor. Sportul este pasiunea si misiunea noastră comună, iar in acest an Federatia Română de Rugby este mândră si onorată să se alăture initiativei DHL de a promova eforturile oricăror iubitori de sport, mai ales ale celor care îsi depăsesc propriile limite într-o lectie de viată pentru noi toti” a declarat Haralambie Dumitras, Presedinte al Federatiei Române de Rugby.

Gabriela Constantin (32 de ani), jucătoare de tenis de masă si campioană natională, Alex Bologa (18 ani) primul judoka complet nevăzător  si Petru Ifrosa (34 de ani) jucător de tenis de masă si campion national sunt ambasadori ai Maratonului DHL Stafeta Carpatilor si o parte dintre sportivii care vor reprezenta România la Olimpiadă Paralimpică de la Rio.

“Judo este pentru mine viitoarea mea carieră. Dintotdeauna am iubit sportul. Când mă antrenez cu colegii mei nu simt nicio diferentă: sunt unul dintre ei, învătând si antrenându-ne împreună. Am nevoie de mai multă experientă în privinta competitiilor internationale pentru că astfel pot pune în practică ce am învătat. A fost grozav să câstig medalia de argint la Campionatele Europene de Juniori din Eger, Ungaria, de luna trecută. Acum sper să câstig o noua medalie la Jocurile Mondiale pentru Nevăzători din Corea, în mai”  a declarat Alex Bologa primul judoka complet nevăzător.

Alături de ei, fosti sportivi precum Cristi Chivu, campioni olimpici ca Andreea Răducan si persoanele publice Andreea Berecleanu, Carmen Brumă, Ellie White, Doru Todorut, Ana Maria Gheorghe, Ana Maria Stancu sustin anul acesta editia aniversară a maratonului.

În acest an competitia va avea loc pe data de 20 iunie la Poiana Brasov si se află la cea de-a sasea editie. Participantii sunt asteptati pe traseul traditional Predeal - Pârâul Rece – Râsnov - Poiana Brasov, formele alternative de înscriere fiind echipe - stafetă (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt) sau individual. Alergătorii individuali pot alege să concureze la semimaraton (21 km) sau la maraton, pe distanta de 42,195 km. Vârsta minimă de participare este de 14 ani pentru membrii echipelor si 16 ani pentru cei care concurează individual. Participarea este gratuită pentru toti participantii cu vârsta sub 18 ani.

Înscrierea în competitie se realizează accesând site-ul www.maratondhl.ro până la data de 13 iunie, prin completarea formularului de înscriere.

Parteneri: Primaria Brasov, Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic si Sportiv Român, Federatia Română de Rugby, Ro Club Marathon, World Class.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar