transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-02-2015

Distractie si socializare - principalele motive pentru care se joaca la pariuri sportive

Distractie si socializare - principalele motive pentru care se joaca la pariuri sportive

Studii si articole publicate in ultima perioada in mass-media din Romania au aratat ca cele mai multe persoane care devin clienti ai organizatorilor de jocuri de noroc fac acest lucru in primul rand pentru distractie si socializare, fara a se astepta in mod deosebit la castiguri financiare. Este adevarat, orice joc, chiar si daca il practici de placere, este pana la urma o competitie pe care ti-ai dori sa o castigi. Daca apare si o miza financiara, cu atat mai mult ai prefera sa fii victorios, insa asta nu strica placerea jocului.

Cei ce cauta online biletele zilei pentru pariuri sportive sunt interesati de a-si folosi cunostintele si intuitia pentru a ghici cat mai exact soarta unor meciuri de fotbal si nu numai. Totusi, cele mai multe persoane pariaza sume pe care si le permit sa le piarda. Marile case de pariuri sportive isi indeamna clientii sa parieze in mod echilibrat, fara a risca prea mult si fara a se expune la potentiale pierderi semnificative in raport cu veniturile personale curente. Asadar, sa nu pierzi mai mult decat iti permiti sa pierzi, fara sa te afecteze in vreun fel.

Pariurile sportive aduc prietenii impreuna, deci au o puternica legatura cu socializarea offline si online.

In fata televizorului, creste adrenalina daca, pe langa pasiunea normala pentru fotbal, esti implicat si in mod direct: daca echipa indicata de tine va castiga, vei primi si tu un premiu financiar, prin prisma pronosticului pe care l-ai facut. Biletul zilei poate fi un subiect de discutie intre prieteni si colegi, mai ales ca se pot analiza impreuna informatiile gasite online pe website-uri specializate in pariuri sportive, de genul http://www.e-pariuri.ro/biletul-zilei/.

In ultima perioada, tot mai multe persoane prefera sa parieze direct pe internet. Exista multe case de pariuri locale, dar si internationale. Poti compara cotele si poti paria acolo unde consideri ca ai cele mai favorabile conditii. Daca esti atent si folosesti doar sisteme securizate de plata, pe site-uri de incredere, riscul de eventuale probleme in materie de transferuri de bani este practic zero. Daca nu ai pariat deja online pana in prezent, poti consulta site-ul http://www.e-pariuri.ro/biletul-zilei/ si poti gasi mai multe informatii despre aceste jocuri destinate exclusiv adultilor.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar