transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-09-2015

Fundatia Vodafone Romania anunta inceperea inscrierilor pentru a sasea editie a programului Voluntar de profesie

Fundatia Vodafone Romania anunta inceperea inscrierilor pentru a sasea editie a programului Voluntar de profesie

Fundatia Vodafone Romania are placerea sa anunte lansarea celei de-a sasea editii a programului Voluntar de profesie, care pune la dispozitie, prin concurs, noua locuri in cadrul organizatiilor non-profit, pe o perioada de noua luni. Programul se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa schimbe in bine viata oamenilor si a comunitatilor din care fac parte.

„Voluntar de Profesie este unul dintre programele noastre cheie, menit sa schimbe, in mod real, viata comunitatii. Prin intermediul sau, oricine isi doreste sa lucreze pentru o organizatie non profit din Romania se poate inscrie, in competitie. Oamenii bine pregatiti si entuziasti, care doresc sa se implice in domeniul social, trebuie doar isi aleaga un ONG unde doresc sa lucreze si sa propuna un proiect pe care sa il puna in practica in timpul celor noua luni de zile”, a declarat Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

Fundatia Vodafone Romania asigura integral salariile persoanelor care sunt desemnate castigatoare, precum si cheltuielile administrative, pe toata durata programului. Fiecare voluntar va primi un salariu egal cu ultima sa remuneratie obtinuta pana la inceperea programului Voluntar de profesie, in limita a 1000 Euro, net. Programul se adreseaza atat publicului larg, cat si angajatilor Vodafone, doua dintre cele noua locuri fiind alocate angajatilor.

Castigatorii vor fi selectati de catre un juriu format din membrii Consiliului de Administratie si ai echipei Fundatiei Vodafone Romania, conform calendarului programului.

Organizatia neguvernamentala aleasa de candidati trebuie sa isi desfasoare activitatea in Romania, intr-unul din domeniile: sanatate, educatie, prevenirea abandonului familial si scolar, servicii sociale, voluntariat, incluziunea sociala a persoanelor cu nevoi speciale si ajutor in situatii de urgenta. 

Pentru mai multe informatii privind calendarul si regulamentul editiei din acest an a programului Voluntar de profesie, va rugam sa accesati pagina https://www.vodafone.ro/despre-noi/implicare-sociala/fundatia-vodafone/voluntar-de-profesie/.
 
Programul Voluntar de Profesie este un program inovator, lansat in anul 2002 de catre Fundatia Vodafone Group, la nivel mondial, sub numele de World of Difference. Programul se adreseaza tuturor celor care si-au dorit dintodeauna sa lucreze intr-o organizatie non-profit, dar nu au avut ocazia deoarece desfasurau un alt tip de activitate. Prin intermediul World of Difference, participantii au posibilitatea de a-si lua o pauza de la activitatea lor obisnuita, timp in care sa se dedice cauzei pe care o aleg. Filosofia care sta la baza programului este de a produce o schimbare si de a aduce bucurie in vietile oamenilor care au nevoie de ea, folosind resursele si abilitatile voluntarilor.

Fundatia Vodafone Romania a finantat, in cei 17 ani de activitate, peste 848 de programe in domeniile sanatatii, educatiei, serviciilor sociale, avand ca beneficiari copii, tineri, batrani, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit 20 milioane Euro in proiecte desfasurate de organizatiile non-profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundatiei se regasesc pe www.fundatia-vodafone.ro, www.facebook.com/fundatiavodafone, http://fundatiavodafone-blog.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Wlnvow
I think we give advertising a bit too much crdiet. Not a lot of people think about the minute details of what this and that may mean. the goal is to make a point and we do it without thinking of consequences :-)@ anonymous: ethics and advertising, wow, that will be the day! sorry to sound cynical but advertising has nothing to do with ethics today or any day. I find more and more that talking about these two in the same sentence gets you weird looks from everyone
Kavya
It\'s ridiculous that Vodafone cotarnct customers are able to purchase an iPhone 4 a week later while others like myself who wanted to purchase one on the release date and weren\'t able to, and purchased it from Apple directly still have to wait another three weeks to receive it. Apple were more than happy to take our money straight away while we all still have to wait.(normanstrange has made 3 comments)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar