transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2015

Guinness sarbatoreste St. Patrick`s Day si in Romania

Guinness sarbatoreste St. Patrick`s Day si in Romania

Guinness, berea stout numărul 1 în lume, sarbatoreste St. Patrick’s Day. În peste 104 locatii partenere din toată România, românii beau bere GUINNESS,  alăturându-se celor peste 70 de milioane de persoane de pe tot globul care sărbătoresc St. Patrick’s Day, ziua sfântului patron al Irlandei.

Anul acesta, GUINNESS si-a propus să ofere tuturor iubitorilor acestei beri ocazia de a deveni din nou irlandezi de St. Patrick’s Day. Sub motto-ul Be Irish for a day! /  Fii irlandez pentru o zi!, Guinness a pregătit o serie de surprize de neuitat pentru amatorii de distractie din 33 de orase din tară, printre care Brasov, Sibiu, Ploiesti, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Oradea, Craiova si Bucuresti.

În perioada 13-17 martie, Guinness i-a premiat pe amatorii de bere, acestia având posibilitatea de a câstiga pe loc unul din miile de premii puse la dispozitie de Guinness în puburile partenere din întreaga tară. În această perioadă, bucurestenii au avut parte de nenumărate momente speciale pregătite de Guinness. Astfel, toti cei care au cumparat o bere Guinness în puburile partenere din Capitală au avut ocazia de a-si face pe loc propriul „act de identitate” irlandez.

Conform sloganului, de St.

Patrick’s Day, oricine poate deveni irlandez, sărbătorind ca un adevărat cetătean al tării spiridusilor si legendelor celtice.

Punctul culminant al celebrării St. Patrick’s Day este traditionala petrecere organizată pe 17 martie de Guinness la St. Patrick Irish Pub.

Sărbătoarea St. Patrick’s Day este marcată  anual pe sase continente. Pe 17 martie, Planeta va deveni din nou verde: de la Dublin în Dubai, de la Londra la Lima, de la Peru la Paris, de la Sydney la Stockholm, de la Moscova la Montserrat.

St. Patrick’s Day este Ziua Natională a Irlandei si cea mai cunoscută zi din întreaga lume dedicată unui sfânt. Pe 17 martie, paharele de bere Guinness sunt ciocnite în cadrul miilor de petreceri si parade stradale, ce au ca simboluri spiridusii irlandezi si trifoiul cu patru foi. St. Patrick’s Day este celebrată în lume în nenumărate moduri: de la parade fastuoase organizate în capitalele importante din lume, până la „înverzirea” (iluminarea verde) monumentelor si atractiilor importante de pe glob.

Guinness este o bere premium, cu o aromă unică de orz prăjit si caramel, care îi dă o notă distinctă. Berea Guinness este produsă în 50 de tări si savurată în peste 150, până în Barbados, Nigeria si Indonezia. Berăria din St. James’s Gate (Dublin), construită de Arthur Guinness în 1759, a devenit un simbol celebru, având la bază valori puternice precum excelenta, inovatia si spiritul filantropic.


URBB, compania în portofoliul căreia se află berea Guinness în România, este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piata locală, fiind prezent atât pe piata berii, cât si pe cea a băuturilor răcoritoare. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci premium: Tuborg, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness, Kilkenny si Granini.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar