transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-06-2015

Hemoroizi: tratamentul cu ligatura cu benzi elastice

Hemoroizi: tratamentul cu ligatura cu benzi elastice

Vă confruntați cu dureri, mâncărimi, disconfort în zona anală? Aveți o alimentație dezechilibrată, săracă în legume și fructe? Nu beți suficientă apă și aveți probleme de digestie? Vă constipați frecvent și aveți sângerări mici când mergeți la toaletă? Ați născut un bebeluș, iar sarcina a avut drept consecință o stare de disconfort în zona anală?

Nu trebuie să intrați în panică. Este posibil să aveți hemoroizi, o problemă frecventă de sănătate care este diagnosticată de medicului proctolog. La o examinare de rutină, doctorul poate observa prezența hemoroizilor, pe care multe persoane îi neglijează de teamă, ori pentru că pur și simplu le e jenă să meargă la control.

Hemoroizi: ce sunt și când apar

Hemoroizii repezintă dilatări ale venelor de sânge din zona rectului inferior și anusului. Cei interni nu dau simptome supărătoare, însă prezența lor poate fi semnalată prin sângerare anală care se poate observa la toaletă. Cei externi sunt însă dureroși, iar durerea și disconfortul pot apărea de fiecare dată când bolul fecal este eliminat.

Hemoroziii sunt o boală a omului modern, cel care stă mult la birou, care uită să facă sport, care mănâncă multe grăsimi, multe proteine animale, care nu consumă suficiente fibre vegetale, care nu are un program regulat de masă, care se constipă frecvent și neglijează această problemă, în ciuda faptului că dezechilibrele tranzitului intestinal pot ascunde boli grave precum cancerul de colon sau de rect.

Hemoroizi: simptome

În aceste condiții, sângerarea anală și durerea sunt simptome care nu trebuie trecute niciodată cu vederea. Acestea trebuie semnalate medicului care vă poate trimite la investigații suplimentare în cazul în care suspectează o afecțiune gravă.Însă în cele mai multe cazuri, medicul vă va spune că aveți hemoroizi și vă va recomanda tratamente de ultimă generație, care nu vă vor da peste cap viața de zi cu zi și vă vor ajuta să vă vindecați rapid.

Hemoroizi: tratament

Una dintre terapiile non invazive disponibile la ora actuală și în România este ligatura cu benzi elastice, care se face cu succes la OK Medical, cea mai modernă clinică de proctologie din țara noastră. Ligatura cu benzi elastice pentru hemoroizi realizează întreruperea fluxului sanguin către zonele dilatate și afectate de la nivelul hemoroizilor.

Aceasta este recomandată pentru stadiile doi și trei de boală. În ce constă această metodă? Pratic, medicul va realiza ligatura la baza fiecărui hemoroid și va întrerupe alimentarea acestuia cu sânge. După o săptămână de la tratament, hemoroizii își vor reduce treptat dimensiunile până când nu va mai rămâne decât o cicatrice în zona tratată.

În timpul unei ședințe de terapie, medicii pot trata cel mult doi hemoroizi. În cazul în care există mai mulți, este nevoie de mai multe ședințe. Specialiștii spun că 8 din 10 persoane pot scăpa de hemoroizi dacă apelează la terapia cu ligaturi cu benzi elastice.

Experții de la OK Medical, cea mai modernă clinică de proctologie din România, recomandă și fac cu succes pacienților cu hemoroizi această terapie care nu necesită perioadă de recuperare. Detalii pe www.okmedical.ro .

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar