transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-04-2015

Imbracamintea pentru sezonul cald, in prim-plan in toate magazinele

Imbracamintea pentru sezonul cald, in prim-plan in toate magazinele

Perioada de cumparaturi ce a precedat Sarbatoarea Pastelui a fost prilej pentru magazinele de fashion de a pune in prim-plan produsele din colectia sezonului cald 2015. Astfel, de la fuste si tricouri, la pantofi de vara, sandale si diverse accesorii, toate au atrans deja atentia clientilor, atat in mediul offline (reprezentat in special de mall-uri), dar si in magazinele online.

Ca de obicei, printre cele mai cautate produse sunt modelele de costume de baie. Daca in martie si in prima jumatate a lunii aprilie retailerii au afisat astfel de produse la preturi maximale, imediat dupa Paste este de asteptat sa se mareasca numarul de promotii, iar discounturile sa cuprinda aproape toate magazinele. Concurenta in retail este acerba, mai ales in mediul online, acolo unde vizitatorii pot compara foarte usor preturile si unde trecerea de la un e-shop la altul se face in cateva secunde.

Mai nou, unele dintre cele mai importante branduri internationale din retailul modern de fashion si-au lansat si magazine online disponibile publicului din Romania, ceea ce face ca potentialii clienti sa beneficieze de promotii tot mai puternice din partea tuturor comerciantilor. Asa cum este normal, clientul final este cel care beneficiaza de concurenta din piata.

Interesul pentru costume de baie este mare si datorita numarului in crestere de spatii de agrement cu tematica acvatica, in multe orase din tara - stranduri, centre spa, piscine acoperite si in aer liber.

De asemenea, se apropie data de 1 mai, care marcheaza practic deschiderea sezonului pe litoralul romanesc.

Multi cei veniti la mare de 1 mai vor face probabil prima plaja din an, daca vremea le va permite. Oricum, numarul de hoteluri cu centre spa / piscine acoperite este tot mai mare si in statiunile romanesti de la Marea Neagra, si in cele din Bulgaria (preferate si ele de turistii romani).

Costumele de baie sunt disponibile in foarte multe varietati de modele si culori, iar comertul online le permite clientilor sa primeasca produsele in ziua imediat urmatoare celei in care s-a efectuat comanda (zile lucratoare).

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar