transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-09-2015

Ingrijirea, mai usor de realizat cu ajutorul tehnologiei

Ingrijirea, mai usor de realizat cu ajutorul tehnologiei

Este in natura umana sa ingrijim - pe noi insine, alti oameni, chiar si animale, plante, locuri din natura. Atunci cand vine vorba despre copii, eforturile noastre de a asigura ingrijirea sunt maxime. Ca orice specie, ii protejam pe cei mai mici dintre noi, care sunt "fara aparare" si au nevoie de o ingrijire deosebita. Spre deosebire de animale, oamenii au dus ingrijirea dincolo de posibilitatile lor "normale", reusind sa crezee un context tot mai bun pentru ca problemele de orice fel sa fie minime.

Tehnologia (care se dezvolta permanent) face ca astazi ingrijirea copiilor sa fie sigura si avansata, din prima clipa de viata a acestora (si chiar si inainte, daca ne gandim la ingrijirea mamei si a copilului in timpul sarcinii).

In spitale, tehnologia face ca nasterea sa fie atent monitorizata de aparate, iar sanatatea sa fie ocrotita in fiecare moment. Ceea ce omul nu poate controla atat de bine, reusesc aparatele (concepute tot de om, pentru a-l ajuta in astfel de procese, ca o extensie a capacitatilor sale). Din clipa in care copilul ajunge acasa, familia este cea care ii acorda toata ingrijirea posibila - iar tehnologia face ca ingrijirea extrem de avansata sa fie posibila.

Ultimele decenii au adus umanitatii progrese majore, iar cele mai importante nu sunt probabil cele grandioase (precum "cucerirea" spatiului cosmic), ci mai degraba micile inventii si descoperiri care fac viata de zi cu zi mai sigura si mai simpla.

Ne putem gandi doar la electrocasnicele din jurul nostru, care fac munca in locul nostru.

In privinta ingrijirii copilului, stiinta este de mare ajutor. Branduri de top precum Philips s-au implicat si pe acest sector, rezultand produse dedicate ingrijirii bebelusilor. Gama Avent de la Philips este de mare ajutor oricaror parinti, caci face lucrurile simple si mai ales sigure.

Materiale care nu dauneaza sanatatii, design ce tine cont de toate nevoile copilului si o multime de inovatii sunt inglobate in produsele disponibile in farmacii, hipermarketuri si magazine de specialitate, offline si online. De la sterilizatorul de biberoane si pana la pompa pentru san, toate produsele Avent pun tehnologia si cercetarea in folosul oamenilor, acolo unde conteaza cel mai mult.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar