transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2015

Maratonul International Brasov din 14 iunie 2015, sustinut de Telekom Romania

Maratonul International Brasov din 14 iunie 2015, sustinut de Telekom Romania

Telekom Romania sustine prima editie a Maratonului International Brasov care va avea loc pe data de 14 iunie 2015, ca parte a campaniei „Miscarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom Romania. Evenimentul va pune Brasov pe harta maratoanelor de sosea din România, alături de Bucuresti, Cluj si Arad, iar traseul va marca cele mai frumose obiective turistice ale acestuia.
 
Participantii se pot înscrie la următoarele probe, concepute special pentru toate preferintele celor pasionati de alergare:

Proba de maraton de 42 km;

Proba de maraton stafetă în echipă de 4 participanti de 42 km;

Proba de semi-maraton de 21 km;

Proba de 10 km;

Proba de 5 km;

Curse speciale de 500 m până la 1km pentru copii cu vârste cuprinse între 4 – 14 de ani.

Înscrierea se face online, pe site-ul Maratonului Brasov, până pe data de 7 iunie 2015. Taxele de participare variază între 90 – 140 de lei în functie de perioada si proba la care se înscriu participantii.

Prin intermediul Fundatiei Telekom Romania, taxele strânse la proba de 5km si 10% din valoarea taxei la probele din competitie (maraton, stafeta, semi-maraton si proba de 10km), vor fi donate copiiilor cu autism, beneficiari ai Asociatiei „Copiii de Cristal”. În acest proiect, Fundatia Telekom Romania a ales să se alăture copiilor si tinerilor cu autism care provin din familii cu venituri modeste si care nu îsi permit să acopere costurile de recuperare prin tipurile de terapii necesare pentru integrarea acestora în sistemul de învătământ si în societate.

„Dincolo de importanta promovării unui stil de viată sănătos prin sport, pentru Telekom Romania implicarea în activitătile care sprijină comunitatea din care facem parte reprezintă angajamentul intregului Grup, iar rolul Fundatiei Telekom Romania este acela de a consolida contributia companiei in societate si de raspunde nevoilor reale ale acesteia in timp util.” afirmă Ruxandra Vodă, Director Comunicare Telekom.Maratonul International Brasov este organizat de Asociatia „Sapte Scări” Brasov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brasov si Clubul Sportiv Smart Atletic.

Informatii suplimentare despre competitie, precum si formularul de înscriere sunt disponibile pe pagina Maratonului International Brasov.

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicatii, astfel încât clientii să beneficieze de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet de mare viteză si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum si continut de înaltă calitate si exclusivităti. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive si mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România. Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro  în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Fundatia Telekom Romania este o organizatie non-profit care sprijină diferite categorii de persoane aflate în situatii speciale, cauze sociale, copii diagnosticati cu boli grave, tineri talentati si răspunde apelurilor umanitare în cazul calamitătilor naturale. Fundatia Telekom Romania se implică activ în identificarea oportunitătilor, dar si în rezolvarea situatiilor sociale dificile care apar în comunitate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar