transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-09-2015

Miele aduce in Europa masinile de gatit XXL, specifice pietei americane

Miele aduce in Europa masinile de gatit XXL, specifice pietei americane

Miele, compania numărul unu în productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, aduce în Europa electrocasnicele de bucătărie XXL. Masinile de gătit din această gamă au dimensiuni standard de 76 de cm, 92 de cm si 122 de cm. Gama cuprinde mai multe componente de top, printre care plita pe gaz de sine stătătoare de 92 de cm si 122 de cm dotată cu sase arzătoare si grill-ul din otel inoxidabil.

Alături de acestea, Miele aduce si seria de hote decorative cu aceleasi dimensiuni, realizate din otel inoxidabil si proiectate pentru a fi instalate pe perete sau încorporate în mobilierul de bucătărie realizat la comandă.

„Modelele din această gamă sunt combinatia ideală între stilul de viată american si electrocasnicele de înaltă tehnologie realizate de Miele”,  declară Gernot Trettenbrein, director în cadrul Domestic Appliance International la Miele. Produsele vor fi disponibile pe piata europeană cel mai târziu în 2016, urmând să fie stabilite si primele tări în care vor fi comercializate.

Cel mai mare cuptor are o capacitate de 163 de litri

Dimensiunile masinilor de gătit încep de la un minimum de 76 de cm, astfel: modelul HR 1622, pe inductie, are patru zone de gătire, iar HR 1924, pe gaz, are patru arzătoare. În rest, ambele modele au aceleasi caracteristici, printre care si capacitatea interioară a cuptorului de 131 de litri. Pentru comparatie, cel mai mare cuptor conventional Miele, de 60 de cm, are o capacitate interioară de 76 de litri.

Pentru ca noile cuptoare XXL să ajungă rapid la temperatura dorită, acestea sunt echipate cu două ventilatoare cu aer cald.

Următorul model din gamă este HR 1936 si are o dimensiune de 92 de cm. Capacitatea interioară a cuptorului de 163 de litri este nemaiîntâlnită la cuptoarele de pe piata europeană. Modelul are patru arzătoare pe gaz si un grill din otel inoxidabil.

Produsul de top oferă 5 functionalităti într-unul singur

Cel mai versatil model este produsul de vârf HR 1956. Acesta cuprinde două cuptoare: unul mare de 92 de litri si un cuptor cu microunde cu o capacitate de 43 de litri, precum si un compartiment suplimentar care mentine mâncarea caldă, spatiu ce poate fi utilizat la o temperatură scăzută. Aragazul mai dispune de patru arzătoare si o plită pe gaz. Toate acestea fac din modelul HR 1956 un produs de tipul cinci într-unul singur.

Toate electrocasnicele din această gamă au caracteristici comune, deja familiare clientilor Miele care au cunosc modelele din gama 6000 (seria actuală de produse încorporabile). Câteva dintre caracteristicile comune: termometrul wireless patentat, functia de Umiditate Plus (mâncarea se coace si se rumeneste mai bine datorită acestei functii), accesorii PyroFit (rafturi, tăvi si ghidaje telescopice) care pot fi lăsate în cuptor în timpul autocurătirii pirolitice, control M-Touch cu mai mult de 200 de programe automate si o interfată asemănătoare cu cea a unui smartphone.
Modul de viată american asociat cu produsele de calitate Miele

Cu un design inteligent, modelele de masini de gătit XXL sunt foarte asemănătoare ca design cu cele din generatia de încorporabile 6000 si pot fi usor combinate cu ale electrocasnice Miele. Americanii preferă pentru electrocasnice modelele din otel inoxidabil, cu butoane rotative solide si mânere articulate care facilitează închiderea si deschiderea usilor. Din punct de vedere ergonomic, display-ul M- Touch, usor înclinat pentru o lizibilitate mai bună, este un detaliu fin al produsului.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar