transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-03-2015

Monopoly sarbatoreste 80 de ani si peste 276 de milioane de jocuri vandute

Monopoly sarbatoreste 80 de ani si peste 276 de milioane de jocuri vandute

Monopoly, popularul joc de tranzactii imobiliare, a împlinit 80 de ani! Cu această ocazie, Mr. Monopoly, simpatica mascotă a jocului, a sărbătorit alături de presă si prieteni, în cadrul unei petreceri organizate într-un club bucurestean.

Mr. Monopoly si-a lansat business-ul în anul 1935. Ca orice startup, afacerea a început cu un proiect pilot care a presupus o investitie minimă, jocul fiind comercializat în primă fază la pretul de $2.
La doar un an de la lansare în Statele Unite ale Americii, Monopoly a ajuns să producă peste 35.000 de copii ale jocului în doar o săptămână. Astăzi, cel mai îndrăgit joc de tranzactii imobiliare este tipărit în peste 47 de limbi si comercializat în peste 100.000 de magazine din 114 tări. De asemenea, în cei 80 de ani au apărut peste 300 de versiuni licentiate ale jocului, cu tematici precum sportul sau lumea filmului.„Monopoly, unul dintre cele mai  importante branduri din portofoliul Hasbro, sărbătoreste luna aceasta 80 de ani de la lansarea primei editii. Suntem bucurosi că, după atâtia ani, jocul ocupă un loc important în această industrie, atât la nivel mondial, cât si în tara noastră. Asadar, Monopoly este un adevărat motiv de mândrie pentru Hasbro,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Pentru a sărbători 80 de ani de activitate, Hasbro România a organizat o petrecere elegantă si distractivă, la care au participat reprezentanti mass media si vedete precum Mihai Găinusă si colegii săi de la matinal, Ellie White si Doru Tinca, băietii de la Deep Central sau George Pistereanu. Evenimentul a avut loc într-un club bucurestean chiar pe 19 martie, de Ziua Mondială Monopoly.

Mr. Monopoly sărbătoreste cei 80 de ani si alături de prietenii din mediul online, prin intermediul aplicatiei „Provocarea Monopoly 80”. Până pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot câstiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, dacă răspund unui set de întrebări în urma cărora vor afla care pion din istoria Monopoly le poartă noroc. Aplicatia este disponibilă la link-ul:https://apps.facebook.com/monopoly-optzeci unde jucătorii pot citi si regulamentul concursului.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar