transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-04-2015

Se poate scapa de tatuaje cu aparatura laser cosmetic Irradia

Se poate scapa de tatuaje cu aparatura laser cosmetic Irradia

Acneea, expunerea prelungita la soare sau ridurile fine ti-au schimbat partial fizionomia? Orice varsta ai avea, poti beneficia de avantajele pe care ti le ofera tratamentele cosmetice cu aparatura laser. Cicatricile sau tatuajele au contribuit la pierderea increderii de sine? Nu te alarma! Exista proceduri complet neinvazive ce te pot ajuta sa-ti imbunatatesti aspectul, stergand semnele inestetice de pe suprafata corpului si fetei.

Indepartarea tatuajelor cu sistemele laser cosmetic

Daca din variate motive (nu te mai regasesti in mesajul tatuajului, ti-ai schimbat stilul, locul de munca nu tolereaza prezente semnelor specifice), trebuie sa elimini orice urma a tatuajelor permanente de pe piele, nu-ti ramane decat sa incerci procedurile cu laser.

Cel mai greu se sterg tatuajele de dimensiuni extinse si intens colorate. Pana nu de mult, singura operatiune eficace era dermoabraziunea (presupune indepartarea mecanica, dureroasa, prin intermediul unui instrument abraziv, a primelor straturi ale pielii).

Din cauza perioadelor de convalescenta indelungate, a riscurilor de infectii si a suferintelor la care erau expusi ”solicitantii”, treptat, a fost inlocuita cu procedurile ce folosesc aparatura laser.

Dispozitivele cu laser utilizate in medicina si cosmetica se numara printre cele mai inovative. Specialistii si in general persoanele abilitate in utilizarea acestora, se folosesc de fasciculul luminos emis de laser pentru a actiona direct asupra pigmentului tatuajului.

Astfel, se ”faramiteaza” fiecare particula de colorant in subdiviziuni microscopice.

Aceste fragmente, ulterior, sunt ”absorbite” de celulele macrofage (celule capabile sa asimileze orice tip de reziduuri, bacterii sau celule straine organismului).

Cat sunt de eficiente dispozitivele laser cosmetic?

Metodele ce folosesc tehnologia laser nu indeparteaza tatuajele asa cum radiera sterge urmele de creion de pe hartie. Pentru ca procedura propriu-zisa sa aiba succes, este nevoie de sedinte repetate, la anumite intervale de timp, numarul acestora depinzand de vechimea, marimea si culoarea tatuajului.

a. ”Varsta” tatuajului

Tatuajele mai vechi sunt mai usor de eliminat decat cele recente, deoarece in intervalul de timp ”scurs” de la ”imprimare”, corpul a absorbit deja o parte dintre colorantii utilizati.

b. Dimensiunea tatuajului

Tatuajele de dimensiuni ”consistente” necesita un numar superior de sedinte. Este valabil si in cazul ”insemnelor” profesionale, din cauza profunzimii straturilor epidermice tatuate si a densitatii.

c. Cromatica tatuajului


Paleta cromatica de verde si mai ales de galben este cea care se inlatura mai usor. Insa nu se poate spune acelasi lucru despre pigmentii inchisi (violet, rosu, maro, albastru). Contrar primelor impresii, negrul este primul care se elimina, acesta fiind singurul pigment care absoarbe toata lungimea de unda a radiatiei laser.

Rezultate optime sunt obtinute de produsele laser cosmetic Irradia, laserul Q-Swithed Nd-YAG fiind cel mai versatil dintre ”exemplarele” care se comercializeaza pe piata. Acesta are capacitatea sa ”imprastie” diverse lungimi de unda, necesare pentru ”tratarea” atat a nuantelor ce au ca baza paleta de rosu, cat si a celor derivate din maro sau albastru.

Aparatura laser Irradia cu aplicari cosmetice are contraindicatii?

In ciuda rezultatelor imposibil de negat, tratamentele cosmetice cu laser nu sunt indicate in urmatoarele situatii:

Pentru persoanele cu ten inchis (fototipurile IV, V, VI), din cauza riscurilor de alterare a pigmentarii cutanate;

In cazul indivizilor predispusi la aparitia cicatricilor hipertrofice / cheloide (sunt cele ramase in urma vindecarii plagilor, datorate excesului de colagen);

In perioadele din an mult prea calduroase (caldura favorizeaza transpiratia pielii, crescand riscurile de infectie);

Daca este verificata o infectie / inflamatie activa la nivelul pielii.

Pentru a limita efectele colaterale si riscurile aferente procedurilor laser cosmetic, se recomanda sa fie efectuate doar in centrele specializate, de catre persoanele autorizate.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar