transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-09-2015

Seara Cailor, un spectacol sportiv alaturi de cai, pentru toate varstele

Seara Cailor, un spectacol sportiv alaturi de cai, pentru toate varstele

Clubul Equestria organizează, in cadrul Finalei Circuitului Salonul Calului, un spectacol nocturn – Seara Cailor - care imbină cu succes probele sportive cu frumoase momente artistice si completează programul celui mai mare circuit ecvestru din tară cu o seară de poveste. Show-ul ce va avea loc pe 26 septembrie, incepând cu ora 20:00, in manejul acoperit, va oferi publicului si o demonstratie de dresaj ecvestru si cascadorii prezentate de îndrăgitul actor Denis Stefan, impreună cu caii săi, Ardo si Irbis.

Urmând conceptul Circuitului Salonul Calului, „Pasiunea nu are vârstă!”, spectacolul ecvestru de la Seara Cailor poartă sugestiv numele „Mic si mare – sus, călare!”, întrucât aduce la un loc sportivi incepători si profesionisti. Timp de două ore, oaspetii clubului Equestria vor urmări sapte numere inedite, in cadrul cărora se vor bucura atât de farmecul si indemânarea călăretilor, mari si mici, cât mai ales de gratia si eleganta cailor.

Show-ul inspirat din „La Nuit du Cheval”, dar cu accente românesti, debutează cu „Proba Costumelor”, o probă sportivă de sărituri peste obstacole, tip stafetă, care aduce la start cupluri celebre precum: Romeo si Julieta, Scufita Rosie si Lupul, Xena si Războinicul, Albă ca Zăpada si Printul, Zorro si Domnita, Cezar si Cleopatra. Perechile, formate dintr-un junior si un profesionist, impreună cu caii lor, isi vor demonstra talentul si spiritul de echipă pentru a ocupa un loc pe podium.

Programul continuă cu un moment mai suav si plin de candoare, „Calul inaripat”, un program de dresaj sportiv pe muzică, pregătit de un copil si un adult, o demonstratie de atelaje si mini-atelaje, urmând să se incheie pe ritmuri spaniole, cu un număr de dresură de Înaltă scoală. Muzica va insoti fiecare demonstratie, cu scopul de a evidentia farmecul acestui sport nobil si de a asigura reusita unei seri de poveste.

Atmosfera din timpul spectacolului ecvestru, devenit deja o traditie pentru clubul Equestria, va fi intretinută in acest an de actorii de comedie Teodor Ghită si Dan Codreanu, cunoscuti atât pentru rolurile jucate pe scenele teatrelor românesti, cât si pentru cele de pe micile ecrane.

 

Informatii despre programul evenimentului si bilete la show-ul ecvestru „Seara Cailor” sunt disponbile pe www.salonul-calului.ro.

Clubul Equestria a fost înfiintat în anul 2010 de către Dr. Ozana si Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbesti pe o suprafată de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă constructia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs si manej, padocuri, 86 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori si detine 65 cai (28 proprii si 37 în pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbări în aer liber în împrejurimi si organizează permanent lectii de echitatie pentru copii si amatori.

Dotările sunt completate de un hotel, un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, două săli de conferintă, asigurând astfel, conditiile perfecte pentru organizarea evenimenteor corporate (workshop-uri sau teambuilding-uri). Equestria organizează competitii regulate de echitatie pentru profesionisti, dar si pentru copii si amatori. Manifestările deja traditionale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, Salonul Calului, sau, începând cu 2013, Concursul international de sărituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
James
Now I watched that ctasle story video, and OH MY GOD IT LOOKS AWESOME. I must say I kinda grew bored of minecraft because I always wanted to make huge ctasles, but both the mining, planning and construction goes so slowly. Plus, I\'ve always been a huge RTS fan, so to see what currently looks like (but will probably/hopefully diversify in its later stages of developement) an RTS version of minecraft makes me very exited.
Maricela
Now I watched that cstale story video, and OH MY GOD IT LOOKS AWESOME. I must say I kinda grew bored of minecraft because I always wanted to make huge cstales, but both the mining, planning and construction goes so slowly. Plus, I\'ve always been a huge RTS fan, so to see what currently looks like (but will probably/hopefully diversify in its later stages of developement) an RTS version of minecraft makes me very exited.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar